(intro) yeah(wooo ah ahh) I'm a hustler baby I'm a hustler baby I'm a hustler baby I'm a hustler baby
di way some bwoy dem love beg mi wonda if dem blind woman mi love so a then mek you mine mi cyan believe di company some bwoy all a join dem end up pon di buck a lie lie
(chorus) every day you get up but time ruff and time hard money nah go mek it fi just siddung inna yard everybody dont know seh di government a fraud money nah go mek it fi just siddung inna yard all yuh deh pon yuh knees and a pray to the lord money nah go mek it fi just siddung inna yard yuh betta touch the streets and go hustle real hard money nah go mek it fi just siddung inna yard
(verse 1) hey bwoy go look a job try go buss as well everything weh yuh have inna life you waan get half a you nah name Susy yuh nuh name ??? how so a run out a food and you siddung an a fret every dollar weh you mek pon cash what you a bet you thief yuh granny ??? just fi buy cigarette weh granny mek nice all yuh granny yuh a threat you supposed to be a man so mind you dont fi get nooo
(chorus) every day you get up but time ruff and time hard money nah go mek it fi just siddung inna yard everybody dont know seh di government a fraud money nah go mek it fi just siddung inna yard all yuh deh pon yuh knees and a pray to the lord money nah go mek it fi just siddung inna yard yuh betta touch the streets and go hustle real hard money nah go mek it fi just siddung inna yard
(verse 2) yeah weh you know di yard him go each pon corner a look pon things that him cant afford just a glistening eyes lookin for a surprise and expect money inna loo every day just high grade him smokin a stay outta space cause him fra** now hungry a killin him cant buy food him drop dung in belly full a glass