I am a hustler 4 Life

Artiste: Andrew & Wada *lo**

Intro

I got my mind on my money

Got my money on my mind

Hustle hard every day gotta stay on the grind

Gotta stay on the grind, gotta work hard for what's mine (yea yea)

Chorus

Wada: I am in the streets like every day hustle hard so mi must get pay

Weh mi say? Money mi say, want fi hear everybody say (la la laa)

Andrew: Yea in the streets mi a trod it one a way chant a psalms keep

The pagan a way, weh mi say money mi say, want fi hear everybody say (la la laa)

Verse 1

Wada: Hustle hard every day, mi just haffy tek a risk

A twenty year straight if dem whole mi with this

But mi want house weh big and mi want car weh criss

No true mi come from the ghetto dat no mean mi worthless

Diamonds pon mi wrist, millions inna chest

Pure hot gal mi want cause mi nah go back no fist

Mi want nurses, lawyers, waitress and actress

Mi want fi hear everybody say (la la laa)

Andrew: I keep my head to the sky and prepare for them shooters

I'm a hustle till I die giving praise to the Ruler

Mi haffy mek it cause I ain't no loser

Ghetto youths dem dying for life to get cooler (yea)

Any time mi bruck a serious thing cause

Mi girl and youth dem want the finest set a things

Money mi know fi bring it home inna the Brinks and

When mi reach everybody just a sing (la la laa)

Rept. Chorus

Verse 2

Andrew: I represent for the gangsters, natural-born thugs

Real hustlers gotta sell music or...

Yea we never touch in the street without...

And when we rolling in the hood yea wi rolling on dubs

Girls dem greet wi with kisses and hugs

Man a Rasta yuh know wi no -like buggs

Represent for the crips, represent for the *lo**s

Mek mi hear everybody say (la la laa)

Rept. Chorus

Repeat intro (Wada)

GUYANAEXPRESS a hustler 4 Life
bless up

brap brap brap