Artiste: Andrew & Wada *lo**
Intro
I got my mind on my money
Got my money on my mind
Hustle hard every day gotta stay on the grind
Gotta stay on the grind, gotta work hard for what's mine (yea yea)
Chorus
Wada: I am in the streets like every day hustle hard so mi must get pay
Weh mi say? Money mi say, want fi hear everybody say (la la laa)
Andrew: Yea in the streets mi a trod it one a way chant a psalms keep
The pagan a way, weh mi say money mi say, want fi hear everybody say (la la laa)
Verse 1
Wada: Hustle hard every day, mi just haffy tek a risk
A twenty year straight if dem whole mi with this
But mi want house weh big and mi want car weh criss
No true mi come from the ghetto dat no mean mi worthless
Diamonds pon mi wrist, millions inna chest
Pure hot gal mi want cause mi nah go back no fist
Mi want nurses, lawyers, waitress and actress
Mi want fi hear everybody say (la la laa)
Andrew: I keep my head to the sky and prepare for them shooters
I'm a hustle till I die giving praise to the Ruler
Mi haffy mek it cause I ain't no loser
Ghetto youths dem dying for life to get cooler (yea)
Any time mi bruck a serious thing cause
Mi girl and youth dem want the finest set a things
Money mi know fi bring it home inna the Brinks and
When mi reach everybody just a sing (la la laa)
Rept. Chorus
Verse 2
Andrew: I represent for the gangsters, natural-born thugs
Real hustlers gotta sell music or...
Yea we never touch in the street without...
And when we rolling in the hood yea wi rolling on dubs
Girls dem greet wi with kisses and hugs
Man a Rasta yuh know wi no -like buggs
Represent for the crips, represent for the *lo**s
Mek mi hear everybody say (la la laa)
Repeat intro (Wada)