Wyzco please dont argue with gamepun cuz i honestly dont think he has the capacity to understand... u know wha him jus nuh have nuh reasoning ability, because if him read the post correctly (thats if him can read) and and honestly say that none of the answers were straight forward then something seriously wrong with u pun. the man jus hav a serious hate fi kartel, probably kartel take way him girl already.
so in closing as my thug wyzco said:
Simple Minded
hahaha...who the f**k are you??????
look weh di man name CALVIN FAGAN.....WTF.......FAG---AN lol
-- Edited by gamepun on Thursday 4th of June 2009 10:14:37 AM
him fraid fi ansa di questions dem di correct way...thats not so professional....coz him know him a start a war fi start sell back some dubs....jahkno look like da 4mil deh really cramp him pocket BADANG!!!
@ cally.... Gamepun, why do you hate on Kartel so much? He's just an artist. For the record, Gamepun isn't stupid!!! I just think that he takes the music on a personal level. probably some beef or something. But I like how Kartel handled the questions, it was simple and straight foward. I realise that the fans like to twist words around too much...
so in closing as my thug wyzco said:
Simple Minded
hahaha...who the f**k are you??????
look weh di man name CALVIN FAGAN.....WTF.......FAG---AN lol
-- Edited by gamepun on Thursday 4th of June 2009 10:14:37 AM
Yeah mi a gaza fan n mi nuh haffi gwaan like mi smart it come naturally yes mr gamepun, I'm new to this so mi really nuh know yu.
so now because everybody kno say a so u speak ur mind everybody keep dem mouth shut an mek u talk anything an nuh dispute wah u say?
i neva say u shouldnt speak ur mind and mi nah ask u fi agree wit mi, disagreement mek for good convo jus like this, we disagree pon a post ntn nu wrong wit that
mi nah beg nuh fren or respect ina dis cuz it nah mek mi nuh richer an mi already hav my own
and as fi di last name dat a 1 different sorry ina itself so mi nah get ina dat
mi nuh join frat, group, or cult mi do mi own thing.
Yeah mi a gaza fan n mi nuh haffi gwaan like mi smart it come naturally yes mr gamepun, I'm new to this so mi really nuh know yu.
so now because everybody kno say a so u speak ur mind everybody keep dem mouth shut an mek u talk anything an nuh dispute wah u say?
i neva say u shouldnt speak ur mind and mi nah ask u fi agree wit mi, disagreement mek for good convo jus like this, we disagree pon a post ntn nu wrong wit that
mi nah beg nuh fren or respect ina dis cuz it nah mek mi nuh richer an mi already hav my own
I do agree the answers r quite smart...but it seems to me that he's either afraid to open up about the situation or is he just being 'smart' about it...this interview was a waste of time...