I think its more have to do with ego clashes, between artists...Bounty is considered the "warlord" while other artist want to prove that they are the "war gods".....But since recently bounty become silent...I wonder why...might be because hes a coward now or he just want to be the "ghetto gladiator"'But yet still doing songs like, "mi just mek a duppy wit mi nine"...I think hes all over the place.....Artists, call his name because hes vunerable in that regard, but unlike beenie manages to keep an identity like the "girl dem suga or an entertainer"....I would consider beenie as more of a versatile artist, but yet still keep his identity......So think killa just have a ego problem that him need to sort out.....Now let me pause and answer your question why they don't pick on artist like sizzla or even mercilless, but lets leave sizzla out of the equation...Who have a bigger ego than mercilless when it comes to war?And who is brave enough to face mercilless on a stage clash now?i want you to answer that......
but if he did call out somebody name he may have been more further that he is u never know
YEAH BUT DONT U THINK IT CAN ALSO BE CAREER SUICIDE??
well that y i say u never know
ASSASIN N ADDI DI WAR BACK IN DA DAYZ N SPRAGGA GOT IN N ADDI TOOK DEM BOTH ON REMEMBER DAT N KILLER NEVER BACK ADDI A DI JUST HIM ALONE
killa is at stage in is carrer where ever artiste feel that he dont hane the lyrics to back up him self but its just a way to boss other artiste carrer
SO DONT U THINK THAT AN ARTIST CAN USE HIS CAREEER TO CARRY HIM FORWARD....LOOK AT ASSASIN...HE NEVER BEEF WITH ANYONE
but if he did call out somebody name he may have been more further that he is u never know
YEAH BUT DONT U THINK IT CAN ALSO BE CAREER SUICIDE??
well that y i say u never know
ASSASIN N ADDI DI WAR BACK IN DA DAYZ N SPRAGGA GOT IN N ADDI TOOK DEM BOTH ON REMEMBER DAT N KILLER NEVER BACK ADDI A DI JUST HIM ALONE
bout dem see killer as the man weh if dem call him name dem can get a lil recognition....nut how far will tht go......coz from the day u diss him ppl r him fans dem ago see u inna a diff light
killer a which big man !!!!!! big waste bag!!!!!!!!!!! a betta him gwaan back up sing fi mavado
EEEEEEEEHHHHH SO YUH FEEEL??????
ALRITE MR VYBZ RUM, MR EMPIRE, WAAPEN TO PAPCAAAN, WAPPEN TO CP INK, DOZA MEDICINE, AVALANCHE, WEH DEM DEH????
WAPPEN TO OMIEL, BABY DOLL, WEH DEM DEH?????
******echoes in the zone********* MI NUH HEAR DEM
WE MI SEH , MI NUH HEAR DEM!!!!!!
WHEN TIME BOSSY CAN BUSS THEM, THEN U CAN TALK, BUT FI KNOW, WEH DI IRON BALLON SLANG NAME????
MI NUH HEAR DEM, WEH MI SAY IT NAME.........
MI NUH HEAR DEM!!!!!!!!!!
lol pun mi see wa u a seh.....the things wid dem yutes ya dem nuh kno dancehall.....dem feel seh true gaza and alliance at war dem can diss man like bou nty weh inna di first place mek dem hav a place r crew weh dem call empire r gaza.......dem fi under stand dem self......more while a jus sum man weh a isten music weh day an nuh undertand di ting n a mek sum dum comments.........but is unnu opinion
Basically nobody no fear killa no more, now everybody a kina look pon him as a weak fence. Back in di day a artist like flippa woulda neva in dem wildest dream think bout dissin killa cos dem wuda fear fi dem career.