Topic: ADVICE ON HOW TO LEFT A MAN AFTER 8 YEARS AND NOW A PREGNANT GIRL IN THE PIC..ADVICE ASAP...LOL

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by

RE: ADVICE ON HOW TO LEFT A MAN AFTER 8 YEARS AND NOW A PREGNANT GIRL IN THE PIC..ADVICE ASAP...LOL

prettyplustax wrote:

scuppo wrote:

hmmtensionabove.gif

weirdbox

if him hit u leave him..end of discussion

Cut, once shame on him, twice shame on you!!!!

.........................................................................................

Fun With Stick Figures

lol @ no is not me

Its not that easy...like Jamwomen said, that woman has battered womens syndrome...someone said she had her mind made up and she does...a battered woman has to WANT to leave...your friend doesnt wanna leave, she's developed so much dependence on this man that its gonna be very difficult for her and with BWS she thinks that when he beats her, its her fault and she deserves it...my best friend works for a shelter for battered women so i hear about this every day...your friend has to make up her mind to leave...but good lucc with that...my prayers go out to her...

nonono

lol @ NOT U......

MZ Married Man
HOW YUH NEVA TELL MI SEH SHE ASK YUH FI ADVICE? hmm IF A LAUGH A DEAD EEN YAH. HIM A BEAT HAR FI REAL? lc SHE A FOOL STILL, ONLY WAY HIM FI STILL A BEAT HAR IS IF A HIM A COOK ALL HIM MEALS DEM, SHE NUH KNOW SEH POISON CHEAP? WELL YUH KNOW WEH MI DEH IF YUH NEED REAL HELP AND TELL HAR FI STOP BLAME HAR SELF FI DI MAN AND HIM FCUKERY AND JUST WALK AWAY, BOUT SHE LOVE HIM lc SHE NEED FI GO FCUK A MAN WEH SHE LOVE AND STOP FCUK MAN WID MONEY AND BLING INNA HAR THOUGHTS.

pretty u guh mek him kill u b4 u leave?lol

there is only 1 way.... kill him him. lol

2hnq8ma.jpg
scuppo wrote:

su

PATRICK wrote:

HOW YUH NEVA TELL MI SEH SHE ASK YUH FI ADVICE? hmm IF A LAUGH A DEAD EEN YAH. HIM A BEAT HAR FI REAL? lc SHE A FOOL STILL, ONLY WAY HIM FI STILL A BEAT HAR IS IF A HIM A COOK ALL HIM MEALS DEM, SHE NUH KNOW SEH POISON CHEAP? WELL YUH KNOW WEH MI DEH IF YUH NEED REAL HELP AND TELL HAR FI STOP BLAME HAR SELF FI DI MAN AND HIM FCUKERY AND JUST WALK AWAY, BOUT SHE LOVE HIM lc SHE NEED FI GO FCUK A MAN WEH SHE LOVE AND STOP FCUK MAN WID MONEY AND BLING INNA HAR THOUGHTS.

YOU KNOW WHO ME A TALK..BUT IS NOT "R" IS ONE OF THE BROWNING WEH WORK PON ME PLAZA..ME N HER NUH FRIEND ONLY AQUAINTANCE..BCUZ OF BUSINESSwhisper.gif she did do u bday posterswhis

I....dont....Know
makileven wrote:

prettyplustax wrote:

lyndo bwoy wrote:

876 460 4058 tell har give me a call

lollol she like hype man wid car a weh eva sort out.srt.neva see u nuh fit di criteria just  seh ...u seeit

hmm she like hype mansprint.gif.....caan bada wid dem girls ya inno...she need fi bill.an find someone fi LOVE an not hypeness..dats y she nuh waan leave him cuz him av car am hype????....dats a shame still..

ANYways..i think she shud leave di guy..an may GOD bless her wid a nex HYPE manlc

clap my sentiments exactlyclap

993qyv.jpg

prettyplustax wrote:

scuppo wrote:

su

what the hell that fah?

scuppo wrote:

prettyplustax wrote:

scuppo wrote:

su

what the hell that fah?

cuz you knw its not mepity and u saying mepity

MZ Married Man
prettyplustax wrote:

PATRICK wrote:

YOU KNOW WHO ME A TALK..BUT IS NOT "R" IS ONE OF THE BROWNING WEH WORK PON ME PLAZA..ME N HER NUH FRIEND ONLY AQUAINTANCE..BCUZ OF BUSINESSwhisper.gif she did do u bday posterswhis

whisper.gif MI AND YOU WILL TALK WHEN MI SEE YUH lol SORRY FI LAUGH BUT IT FUNNY NUH RAWSE

DJ GLAMAROUS_RUE
lmfao ppt s wait s nt she loooool

seriously she fi lfff dis duty boi man nuh respec r wuss part nex oman a breed fi him kmt ppt tell r rue se fi run him ra** n if so gi him bun fus lmao a joke.

SERIOUSLY MI CLUELESS @PRETTY, U AFFI FIND SOMEBODY WHO KINDA DID HAVE A SITUATION LIKE HERS OR SOMEONE WHO HAD BEEN WITH SOMEONE FOR 8 OR MORE YEARS DEN BROKE UP!!!! CUZ WI CAH GIVE MANY ADVICES N TING BUT IT STILL NUH CHANGE NTN....

Is she looking for a quick fix? Pr0n is here.

Support the youths:

and are you sure this is really your "friend" you're talking about? hmm

Support the youths:

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by