(intro) I'm trying my best to pass the test Give thanks for the giving of thanks Rejoice
(chorus) Here I am oh Jah Jah Doin your work Here I am oh father Spreading your word Here I am Jah Jah doing your work Here I am oh father Cause you are the rightful ruler
(verse 1) Just another day pon di battlefield Jah Jah is my guide , guess wah Jah Jah is my shield Mi bun di fire over here Mi bun it over there Mi bun it near , mi bun it inna square Di whole a dem disappear Mi bun it from afar Dem gone like a shooting star And they never know who they are Dem only worship dem dollars House and dem car Mi no matter bout dem I will always stand tall
(chorus) Here I am oh Jah Jah Doin your work Here I am oh father Spreading your word Here I am Jah Jah doing your work Here I am oh father Cause you are the rightful ruler
(verse 2) Dem no never know themself at all All now, mi see dem a flex like Saul Dem go get a beating, from the father Judgement, through dem a despise the order I see them killing for fun Everyday *lo** a run Youthman it's time to dash wey your gun Get rid of the ingram, get rid of the looga Stop terrorize we, like you a Freddie Krueger
(verse 3) One thing weh di ras and de I no really like Is dutty pagan dem hitch up inna we sight Everytime I see babylon dem underrate di I More powers we a fling day and night Come fi cleanse out pestilence and parasite Nah buss no gun but still a fight fi we right Teach di youth dem fi live upright No mek dem end up as a victim of dem false hype
(chorus) Here I am oh Jah Jah Doin your work Here I am oh father Spreading your word Here I am Jah Jah doing your work Here I am oh father Cause you are the rightful ruler Here I am oh Jah Jah Doin your work Here I am oh father Spreading your word Here I am Jah Jah doing your work Here I am oh father Cause you are the rightful ruler