Topic: CORNADOOR-HERE I AM(LYRICSS MAD)

CORNADOOR-HERE I AM(LYRICSS MAD)

(intro)
I'm trying my best to pass the test
Give thanks for the giving of thanks
Rejoice

(chorus)
Here I am oh Jah Jah
Doin your work
Here I am oh father
Spreading your word
Here I am Jah Jah
doing your work
Here I am oh father
Cause you are the rightful ruler

(verse 1)
Just another day pon di battlefield
Jah Jah is my guide , guess wah
Jah Jah is my shield
Mi bun di fire over here
Mi bun it over there
Mi bun it near , mi bun it inna square
Di whole a dem disappear
Mi bun it from afar
Dem gone like a shooting star
And they never know who they are
Dem only worship dem dollars
House and dem car
Mi no matter bout dem
I will always stand tall

(chorus)
Here I am oh Jah Jah
Doin your work
Here I am oh father
Spreading your word
Here I am Jah Jah
doing your work
Here I am oh father
Cause you are the rightful ruler

(verse 2)
Dem no never know themself at all
All now, mi see dem a flex like Saul
Dem go get a beating, from the father
Judgement, through dem a despise the order
I see them killing for fun
Everyday *lo** a run
Youthman it's time to dash wey your gun
Get rid of the ingram, get rid of the looga
Stop terrorize we, like you a Freddie Krueger

(chorus)
Here I am oh Jah Jah
Doin your work
Here I am oh father
Spreading your word
Here I am Jah Jah
doing your work
Here I am oh father
Cause you are the rightful ruler

(verse 3)
One thing weh di ras and de I no really like
Is dutty pagan dem hitch up inna we sight
Everytime I see babylon dem underrate di I
More powers we a fling day and night
Come fi cleanse out pestilence and parasite
Nah buss no gun but still a fight fi we right
Teach di youth dem fi live upright
No mek dem end up as a victim of dem false hype

(chorus)
Here I am oh Jah Jah
Doin your work
Here I am oh father
Spreading your word
Here I am Jah Jah
doing your work
Here I am oh father
Cause you are the rightful ruler
Here I am oh Jah Jah
Doin your work
Here I am oh father
Spreading your word
Here I am Jah Jah
doing your work
Here I am oh father
Cause you are the rightful ruler

Posts: 26023
mad ting