I NEVER fail, i'm just SUCCESSFUL in finding out what doesn't work Freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed.
unno fcuk off..how unno knw seh anuh bounty fuss..unno may nuh hear wah cause it..but unno cant a seh kartel start it..look how uch time appliance csll up kartel name...anuh unno nuh seh ntn..UUNO FI BILL..DI DADZ BILL@! WHO BADMIND LIKE DUTTY BOUNTY
-- Edited by prettyplustax on Thursday 28th of May 2009 10:58:17 AM
unno fcuk off..how unno knw seh anuh bounty fuss..unno may nuh hear wah cause it..but unno cant a seh kartel start it..look how uch time appliance csll up kartel name...anuh unno nuh seh ntn..UUNO FI BILL..DI DADZ BILL@! WHO BADMIND LIKE DUTTY BOUNTY
-- Edited by prettyplustax on Thursday 28th of May 2009 10:58:17 AM
KILLA DISS DEM PON STAGE SHOW....FEW WEEKS A GO MI DEH A BIG YARD & HEAR KARTEL DEM A DISS ALLIANCE DEM....KARTEL DEM 1ST BRING IT PON RECORD...SEEM LIKE ALL EMPIRE FANS LOST IN DI MUSIC
Boooooooi!....TUNE SELL AWWWWWF!!!!....di man deal wid killa a way....lol...."di *u*k p***Y one inna di black"........lol....
But jah kno...pree it....look like di killa really freaky...cuz di man be sayin it ova n ova n for some reason killa caaaaahhh! seh nutn!....and as di twin dem seh....wen i r sed he duz it....he duz nt comez out n say he duz nt duz it....n for me dat duz it!........and i mean...."killa...mi nah stop seh u *u*k p***y and u cah diss mi" ...lol...dat sound like a secret to me....well i guess dats y killa did vex wid lexxus.....eaton nuh like see eaton wid long tongue....
jus my opinion still....lol.....
And really...unuh doh be a p**y bout it.....from di year start...who have di hottest gal tune dem? get wild, u a mi baby, world turns, virginity, etc....who have di most positive tune dem? dolla sign, be carefull, affi mek it one day, mama, dem nuh like wi, etc.....who a keep it as clean as possible?.....ADDI!!!....suh from u see di man step out....iz a man a try clown him...and dem man deh doh tek diss....suh doh be biased....if u call kartel name and him ago call back u n yuh fren dem name.....a jus suh it set.....
-- Edited by bankz on Thursday 28th of May 2009 11:30:08 AM
its wrong the way he talks about bounty, bounty's the one that gave him his break
DATS ADIJA DI SWITCHA AKA DI SNITCHA! DEH LIKKLE SELL OUT BWAAY DEH JUS A TRACE LIKE GAL, HIM NOH HAVE NOH REAL LYRICS FI CHAT. PURE GIMMICKS. CHAT DEM A CHAT!
it aaight still.... not the usual draw dropping lyrics wi know kartel for tho...
What about the part he said, "Bounty ah try run an buck innah pilot....Every bludclaw marrow him a fly that"......I don't know about you, but that part is baddddd!