«First  <  1 2 3 4 5 6  >  Last»  | Page of 6  sorted by

RE: Bounty sounds off on Kartel, Mavado (WAH DO IM) GAZA

good talk Dezzy sum ppl luv spread rumor killa a di boss

alliance to the *lo** clart world!!!!!!!!!!!

Lyndo & Tommy 45 well said

sayhello5 INNA KILLA HEAD

****MiX NaTiOn InT'L TrAnScEnDeNt****
Killa Talk....real man......and to that nigga who commented. Killa play a vital role inna Mavado career that help put him far. Show him the ropes and also when not to take it too far with cl;ashes...dem shit deh. Same like wid Busy and Donia........If Busy did follow that up too much....

mnilogo5.jpg

Jah know,mi late to dis, but Killa have a point, yeah Addi a duh the same thing as Bounty,in that he his putting talented yutes to the public and yes he is doing his thing as a boss and artiste, but to be big only in Jamaica, and not be accessable to your international fan base is pointless. As a yute from Portmore, mi a pree di ting, if Addi jus fix him ting right an come a foriegn,Bounty nor nobody in the alliance have nuttin fi seh.

GAZA MI SEH

5 STAR GENERAL, HEAD A STATE, GRUND GAWD, WARLORD, POOR PEOPLE GOVERNOR, MR. CROSS, ANGRY AND MI-IS-A-REBEL TALK DI TINGS DEM MEK DEM KNO DI TRUTH MI GLAD BLEACHA NO REACH A FARRIN CAUSE PPL WOULD THINK A PURE DUPPY COME FROM JA ALLIANCE

salute

the only reason y kartel crossover got slow up was bcuz of his visa issue..but i heard he got it back...n the man ah mek crazy hit songs...so jus watch how him ago put movado on the backpage now bcuz now he got his papers right..n that plays a big part on his international career...4 every 2 movado hits kartel is giving 10..the man ah work..n trust me its gonna pay off...IF NEW YORK AH SEH GAZA...HIM GONE A LEAD..CUZ NEW YORKERS DEM HARD...SUH KARTEL GONE A LEAD AS SOON AS HIM START TRAVEL...

lmao couldnt come a road

241392filebaner.gif

----!!ENTER IF YOU DARE!!----Guaranteed To Make Surfers Addicted !! <<<
ALLIANCE BEEN AROUND 4 DECADES...PORTMORE EMPIRE IS STILL FAIRELY NEW...N 4 A NEW GROUP DEM AH GO HARD...EVERYWHERE DEM GO DEM LOCK IT...THERE MUSIC ARE WELL EXECUTED...N I PERSONALLY NEVER SEEN 1 CREW HAVE SO MANY ARTIST MAKING SO MANY HIT SONGS AT THE SAME TIME....COME ON PEOPLE...ITS FACTS...GAZA AH WORK..KARTEL AH WORK...N THE MAN DEM A LAY DOWN SOME TUNES THAT EVERYBODY CAN RELATE 2..N THATS THE KEY IN MUSIC...BIG UP MOVADO N HIS GREAT WORK..BUT WATCH OUT...CUZ ONCE KARTEL TOUCH BET OR MTV I KNOW HES GONNA RIDE IT TILL HIM CAAH NUH MORE...N HES BUSINESS SMART 2...HE GOT AN EXECUTIVE MIND..N THAT CAN TAKE ANYONE A LONG WAY...BIG UP ALLIANCE..BUT AH GAZA MI SEH

5 STAR mi SEH!!

If u wanna be the best, do ur best

nuffest crew 4 life
  1. Uno veva know say Killa go pan bill board before beenie, Killa link busta rhymes - Change like the wheather hit song mash up Bet! Killa and Fugees! Wah Unno a chat bout unno nuh know One F c u K!

Dj Wildaz

nuffest crew 4 life
Those are Remix, No real Callaboration!

Dj Wildaz

nuffest crew 4 life
Big up to Serani on NBC5 Morning show! Alliance To Do World!

Dj Wildaz

nuffest crew 4 life
Dem Caah stop Alliance!

Dj Wildaz

well this is the same ting ive been saying for a long time

if kartel was still loyal he wud have been bigger globally

Jamaica is just a fan base, there is no market here for the artist

i want to see vybz kartel reach far stil, him deserve it, fi all a dem hard work deh weh him do over the years, but mavado is doing much better, due to the fact that him humble and loyal

anyway mi glad fi him still

yute stop ur noise yuh act like bounty cuda mek him get em visa nd ting set up gud eeeh bounty run di immigration yute..........nuh seh nuttin cause as kartel soon touch canada dnt worry him ago lead althought him done a lead aready

donovandadancer wrote:

the only reason y kartel crossover got slow up was bcuz of his visa issue..but i heard he got it back...n the man ah mek crazy hit songs...so jus watch how him ago put movado on the backpage now bcuz now he got his papers right..n that plays a big part on his international career...4 every 2 movado hits kartel is giving 10..the man ah work..n trust me its gonna pay off...IF NEW YORK AH SEH GAZA...HIM GONE A LEAD..CUZ NEW YORKERS DEM HARD...SUH KARTEL GONE A LEAD AS SOON AS HIM START TRAVEL...

blesss up yute tell him........how it guh nd how it ago keep on goin

Bounty know dat cause beenie go international long time before him and make money so bounty a make sure de alliance go pon pure tour cah dats weh deh money deh!

CASINO ME N U DEH PAN THE SAME PAGE....JUS WAIT TILL THE TEACHA FREE UP THE RIGHT WAY..N THE SKY WILL BE THE LIMIT..