dat momgrelpity

MZJA GENERAL
Di General...

Killa cant seh him ungrateful because kartel still big up killa up to this day. EVEN WAH DAY MI A WATCH A STAGE SHOW AND KARTEL STILL BIG UP BOUNTY.

iqk6l2.jpg

tru word @ Casino

ediat bounty

MZ Married Man
CAN'T BOTHER READ THIS

well killa neva did interested in the foreign market neither so y him a talk so?

Mzja Artist
total f*keryy

Yow rubbish Bounty Filla a talk, yes Filla. Gaza mi say. wa him a talk bout who and who him buss far, him a likkle pickney or wa. GAAAAAZZZZZZZZZAAAAAAAAAA

Memba Seh Mi Rich.... Suh Mi Nuh Affi Hail U

well a hope d empire man dem use this as motivation fi prove killa wrong cause him a seh dem na reac no weh prove dem wrong GAZA MI SEH!!!

tame wrote:

its because people like bobby konders and jabba a fight out kartel,and everybody know sey bobby kanders and jabba is the only two reggae djs on a mainstream radio station(hot 97)so all these other djs on hot 97 like funk flex etc is been influence by jabba and is dutty ways.everybody know that it was better for kartel to leave the alliance alone,and if movado leave everybody know sey bounty killer would a pop right down to the ground lol.even though kartel don't have a visa right now he is doing quiet good and better than bounty killer who has a visa.suh bounty fi leave movado and kartel alone and let them war it out lyricaly, him too nuff man.as for who is richer of the two idk cause i dont kno whats in movado or kartels bank account,some people only judge by what you wear and drive,but if you should look at the jews they are richest set of people but yet still whaen you see them on the street you cant tell if they have money or not.for the most part ah gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzza mi seh

lie yuh a tell yute, mi jus a fwd bac from bk, and a bere kartel, jah vinci dem a play pon hot 97, good life riddim and ramping shop and all bail 4 me, not a 1 mavado nuh play, muzik a muzik and di industry different from how wi ceet, a dat unuh fi kno

-- Edited by Dezzy on Saturday 23rd of May 2009 11:51:35 PM

gaza fi lyphe killa fi just bill now

look if a diss tommy

DJ GLAMAROUS_RUE
duty johncow bountysu

casino *u*k u ma mi rate alliance and emperor kartel and mavado bounty was selected for a grammy, but elder astiste got it beenie only got one junior gong got three also shaggy sean paul and the list goes on however i dont disagree that mavado songs dem make him big not killer but alliance must have something to do with it right

The One And ONLY

Never Take Chances  Never depend On luck Always Be PREPARED Never asume Thats the mother of All fuckups 

I agree big man....kartel deserve to make it far and concentrate on the international level....all i can say is bounty killa despite the media and ting....he does help the yutes to make it no matter the costsmile.gif

killa hav a point kartel coulda bigger if im still was still in alliance and killa said it im self many times to dat kartel a di mus lyrical no doubt and sum a dem artist ya fi respect dem elders fi real madddddd Alliance 4 lyfe !!!!!!!!!!