Equinoxx

{BRIDGE}

I don't know why
Dem a now a days gal a full a so much lie
One ting no gal cyaa do mek me cry
All when me days feel blue like the sky

I don't know why
One ting no gal cyaa do mek me cry (Nowadays)

{VERSE 1}

A lot a tings she be talkin, talkin'
Seh she no deh wid di one Mr. Dawkin
And me see dem a half-way tree togedda walkin
Feel like har face me wah put me cheese clarks in

Seh him just callin' and he's very stalkin'
But unno link up often ah kentucky fi hot wing
Tell me wat happen, yuh flippin' like a dolphin
Some a unno girl jus a dash it like offerin'

{CHORUS}

Nowadays girl, dem a nowadays girl
Yuh cyaa trust dem (why)
Dem a lieard
Eh Gal come out a my yard

Wicked and terrible
If yuh nuh stand firm she mek u crawl like a turtle
Eh mek me tell u somethin weh the girl do

{VERSE 2}

She fall in love wit myspace, facebook and black berry
A show bere picture wit navel ring flat belly
Di gal move like a saint and trap Jerry
Actually gal lie, naturally

She seh a me alone in her life
She rest her head side a me pon the pillow ah nite
She seh if she see me wid a gal she a go fight
Now me see har wid a man dem a ting ya no rite

{CHORUS}

Yuh cyaa trust dem (why)
Dem a lieard

Wicked and terrible

{VERSE 3}

Yuh cyaa tek gangsta fi fool
Now me head hot up doh tell me fi cool
U cool like yuh jus drop in a ah pool
Your tears cyaa save u, u words a u tool

And u use dem pon urself now yuh hurt urself
Now it's time for u to go hit, the road
Yuh suitcase and grip fi load
Gwan go find out how inna di city cold

{CHORUS}

Yuh cyaa trust dem (why)
Dem a lieard

Wicked and terrible

{Bridge}

I don't know why
One ting no gal cyaa do mek me cry
All when me days feel blue like the sky (Nowadays)

I don't know why
One ting no gal cyaa do mek me cry (Nowadays)

{OUTRO}

I don't know why (Girl are you crazy?)
Cyaa mek me cry (Girl are you crazy?)
Ohhhhhhhhhhhhh (Girl are you crazy?)
Ohhhhhhhhhhhhh (Are you crazy?)

Girl are you crazy?
I said girl are you crazy? (Ohhhhhhhh)

Girl are you crazy?

Equiknoxx

Download Here: http://www.mediazoneja.com/forum.spark?forumID=101645&p=3&topicID=27954776

I had to put up the lyrics for this one for all you slow people. I give this song a 10/10! It's gonna lock summer! bman

nh

Knowing is not enough. We must apply - Johann Wolfgang von Goethe
maaaad

tank god 4 MZJA!!!!1

djoasis wrote:

tank god 4 MZJA!!!!1

LOL! Your welcome!

nh

Knowing is not enough. We must apply - Johann Wolfgang von Goethe