Topic: KONSHENS-STRAIGHT FORWARD(LYRICSSSS)

KONSHENS-STRAIGHT FORWARD(LYRICSSSS)

(intro)
its a jamaican ting
baby
mi know you feel like seh
mi a use you know
take you fi fool I no
but mi a mi real
how mi feel right now
this  time(konshens) yea oohhhhh

(verse 1)
I'm attracted to you in every sense of the word
phisically and mentally you are my favorite girl
we did a long talk on the phone
mi nuh want talk when you come inna mi home
and mi nuh waan you think seh you that alone

(chorus)
but tonite mi just want dagga
come on straight forward kind of brodda
mi know mi seh wi coulda just chill tonight
but when mi see your body
girl mi cyan badda
mi just want dagga
I leff all di talking fi tomorrow
tonite I wanna make u my baby madda
wooooh
tonite mi just want dagga

(verse 2)
baby it nuh get nuh  real like dis
you're my brain a spin like you deh pon ??
we talk seh we love nuh action fi practice
inna gangsta life this the practice to back fix
you get emotions  all a mental satisfaction
but mi nah go ignore di physical attraction
no get mi wrong no miss interpret my action

(chorus)
but tonite mi just want dagga
come on straight forward kind of brodda
mi know mi seh wi coulda just shield tonight
but when mi see your body
girl mi cyan badda
mi just want dagga
I leff all di talking fi tomorrow
tonite I wanna make u my baby madda
wooooh
tonite mi just want dagga

(verse 3)
girl you know I love you dearly
and I'm always gonna want you near me
nuff time we chill and reason and all vibes still right
but I cant deny the way I feel tonite

(chorus)
but tonite mi just want dagga
come on straight forward kind of brodda
mi know mi seh wi coulda just shield tonight
but when mi see your body
girl mi cyan badda
mi just want dagga
I leff all di talking fi tomorrow
tonite I wanna make u my baby madda
wooooh
tonite mi just want dagga

(verse 1)
I'm attracted to you in every sense of the word
phisically and mentally you are my favorite girl
we did a long talk on the phone
mi nuh want talk when you come inna mi home
and mi nuh waan you think seh you that alone

(chorus)
but tonite mi just want dagga
come on straight forward kind of brodda
mi know mi seh wi coulda just shield tonight
but when mi see your body
girl mi cyan badda
mi just want dagga
I leff all di talking fi tomorrow
tonite I wanna make u my baby madda
wooooh
tonite mi just want dagga