(intro) its a jamaican ting baby mi know you feel like seh mi a use you know take you fi fool I no but mi a mi real how mi feel right now this time(konshens) yea oohhhhh
(verse 1) I'm attracted to you in every sense of the word phisically and mentally you are my favorite girl we did a long talk on the phone mi nuh want talk when you come inna mi home and mi nuh waan you think seh you that alone
(chorus) but tonite mi just want dagga come on straight forward kind of brodda mi know mi seh wi coulda just chill tonight but when mi see your body girl mi cyan badda mi just want dagga I leff all di talking fi tomorrow tonite I wanna make u my baby madda wooooh tonite mi just want dagga
(verse 2) baby it nuh get nuh real like dis you're my brain a spin like you deh pon ?? we talk seh we love nuh action fi practice inna gangsta life this the practice to back fix you get emotions all a mental satisfaction but mi nah go ignore di physical attraction no get mi wrong no miss interpret my action
(chorus) but tonite mi just want dagga come on straight forward kind of brodda mi know mi seh wi coulda just shield tonight but when mi see your body girl mi cyan badda mi just want dagga I leff all di talking fi tomorrow tonite I wanna make u my baby madda wooooh tonite mi just want dagga
(verse 3) girl you know I love you dearly and I'm always gonna want you near me nuff time we chill and reason and all vibes still right but I cant deny the way I feel tonite
(chorus) but tonite mi just want dagga come on straight forward kind of brodda mi know mi seh wi coulda just shield tonight but when mi see your body girl mi cyan badda mi just want dagga I leff all di talking fi tomorrow tonite I wanna make u my baby madda wooooh tonite mi just want dagga
(verse 1) I'm attracted to you in every sense of the word phisically and mentally you are my favorite girl we did a long talk on the phone mi nuh want talk when you come inna mi home and mi nuh waan you think seh you that alone