Topic: EINSTEIN-I BELIEVE(LYRICSSSSSSSSSSSSSS)

EINSTEIN-I BELIEVE(LYRICSSSSSSSSSSSSSS)

(intro)
chimney records
(I believe)
I will prosper(yeah)
ah ahh
watch diss

(chorus)
dem fight mi everyday
want mi to run away
I am here to stay
I believe
dem try to complicate my life
want mi to end my life
the father protect mi life
I believe cah

(verse 1)
dem try a lot of thing
fi see mi no survive
but mi know seh dem cyan stop my thing so
mi no watch di road weh ??? idiot a fling
mi career a shine bright like is a rop bling
the enemies a plan fi mi
wid fake friends weh smile in front mi face
dem a plan fi constrain me
mi know  the devil dem cyan dismankle me
I will survive

(chorus)
I will neva have no fearrr
for di  di enemies out there
I know they cant stop mi when I try

They will neva see me fakee
my life they wanna take
dem neva gonna live to see mi die

(verse 2)
dem try to conquer mi
wishin that's on mi
The Almighty wont agreed
I believe (I believe uhmm)

I am here for a porpuse
neva get weak or nervous
the act weh seh we cannot hurt us
I believe (dem cyan touch a..??)yeah
a thousand fall when a thousand rise
dem a wish fi see mi crash when mi a ride
nah get trick from devil inna disguise
many try and many fail
mi godda a guidee

I will neva pop down pon di journey
dem want see mi fall mi stand up firmly
neva get weak pon di bakklefield
my confidence's tuffa than steel

(chorus)
I will neva have no fearrr
for di  di enemies out there
I know they cant stop mi when I try

They will neva see me fake
my life they wanna take
dem neva gonna live to see mi die

(I will neva have no fear)
(fight di enemies out there) dem cyan sto mi
(I know they cant stop mi when I try)steinnn
(I know they cant stop mi when I try)stand up firm mi stand up firm
weh mi seh
nooooooooo
(my life they wanna take) dem cyan stop mi
(dem neva gonna live to see mi die)no matter weh dem try
(dem neva gonna live to see mi die)mi god a guide
dem cyan get ?? of me

chimney records
stein a rappresent
stein a di voice of the garrison
all ghetto youths neva give up

I will neva have no fearrr
for di  di enemies out there
I know they cant stop mi when I try