(intro) chimney records (I believe) I will prosper(yeah) ah ahh watch diss
(chorus) dem fight mi everyday want mi to run away I am here to stay I believe dem try to complicate my life want mi to end my life the father protect mi life I believe cah
(verse 1) dem try a lot of thing fi see mi no survive but mi know seh dem cyan stop my thing so mi no watch di road weh ??? idiot a fling mi career a shine bright like is a rop bling the enemies a plan fi mi wid fake friends weh smile in front mi face dem a plan fi constrain me mi know the devil dem cyan dismankle me I will survive
(chorus) I will neva have no fearrr for di di enemies out there I know they cant stop mi when I try I know they cant stop mi when I try
They will neva see me fakee my life they wanna take dem neva gonna live to see mi die dem neva gonna live to see mi die
(verse 2) dem try to conquer mi wishin that's on mi The Almighty wont agreed I believe (I believe uhmm)
I am here for a porpuse neva get weak or nervous the act weh seh we cannot hurt us I believe (dem cyan touch a..??)yeah a thousand fall when a thousand rise dem a wish fi see mi crash when mi a ride nah get trick from devil inna disguise many try and many fail mi godda a guidee
I will neva pop down pon di journey dem want see mi fall mi stand up firmly neva get weak pon di bakklefield my confidence's tuffa than steel
(chorus) I will neva have no fearrr for di di enemies out there I know they cant stop mi when I try I know they cant stop mi when I try
They will neva see me fake my life they wanna take dem neva gonna live to see mi die dem neva gonna live to see mi die
(I will neva have no fear) (fight di enemies out there) dem cyan sto mi (I know they cant stop mi when I try)steinnn (I know they cant stop mi when I try)stand up firm mi stand up firm weh mi seh nooooooooo (my life they wanna take) dem cyan stop mi (dem neva gonna live to see mi die)no matter weh dem try (dem neva gonna live to see mi die)mi god a guide dem cyan get ?? of me
chimney records stein a rappresent stein a di voice of the garrison all ghetto youths neva give up
I will neva have no fearrr for di di enemies out there I know they cant stop mi when I try