First time mi hear relapse i was like it wtf is this most a dem song ere lame BUT den wen mi start pree it again mi realise seh all a dem tune ya maaaaaaaad an full a lyrics an mi like di vybe to it an di tune dem very humorous. Also di bonus track dem sell off an mi like how di tune dem fit in one afta di odda mi caan stop listen di album now. Now mi can see why eminem a di best rap artise weh deh bout cause di man versatile an eva a switch up him flow ... mi gi di album 4.5/5
Eminem a di boss, relapse mad yuh f#$k. Anyting d boss do mus bad. Trust mi d tune dem sell off!!!! All who nuh pree it yet tek a pree, you won't be disappointed.
Him known fi controversy and i didn't find anything that controversial on there. The album could have been better i don't find it was that hard at all. 2 out of 5 for me.
this a lyrical album an most people that diss it is stuck in this void of hooks and beats. HIP HOP IS BACK WITH THIS ALBUM! sorry if the album does not make u move yuh stanky leg or whaever ra**s eediot dance dem a try do. no soldier boy ting dis......
HAH YUH HAVE TO LISTEN A 2ND TIME B4 YUH KNOW SEH IT BAD? LOL. FROM MI HERE IT THE FIRST MI KNOW SEH IT BAD. DI MAN ALBUM MADD, HIS STYLE, HIS FLOW, HIS VERCITILITY MADD MADD!! BIG UP MARSHAL MI GLAD YUH BACK.
Him known fi controversy and i didn't find anything that controversial on there. The album could have been better i don't find it was that hard at all. 2 out of 5 for me.
LOL FOR RATING AN ALBUMN BASED ON CONTROVERSY LMAO!!!!!!!!!!!!!!
mi haffi go listen eminem a mi dads my fav rapper i love himmmmmmmmmmm him album mus self awfffffffffffffffffff mi ago preee rite now oh ye 1 more ting f*kKKKKKKKKKKKK U NICK CANNON