Topic: KONSHENS-WINNER(LYRICS)

KONSHENS-WINNER(LYRICS)

(intro)
yo yo
it's right now
all about the paper

(chorus)
This year mi haffi be di winner
cause mi nah go mi yard without my youth dem dinner
I'm in a money making mood,
can't touch the ends without mi dawgs dem food
This year mi haffi be di winner
cause mi nah go mi yard without my youth dem dinner
I'm in a money making mood,
can't touch the ends without mi dawgs dem food

(verse 1)
yo da area serious
me no inna di joke thing this year
rich mi seh nah go use the poor thing in this year
and if you need me
and I'll be in the streets around
we plants of money making circulating through my dome
from mi realize a so mi my pree things nowadays
my eyes dem open wide a now mi nuh have no time fi gaze
a neva hauntin and mi stillhungry all the time
???waan fi strap wid di pumpin all the time

(chorus)
This year mi haffi be di winner
cause mi nah go mi yard without my youth dem dinner
I'm in a money making mood
can't touch the ends without mi dawgs dem food
This year mi haffi be di winner
cause mi nah go mi yard without my youth dem dinner
I'm in a money making mood
can't touch the ends without mi dawgs dem food

(verse 2)
Coulda be the pounds
coulda be the keys or coulda be the straps
are groom some sexy girls
and put dem to work on the blocks
I don't care if it's legal or illegal
If I don't get this paper now it's gonna be lethal
To get this money a coulda di grades mi a smuggle
or a some clothes and some shoes mi a juggle
mi have mi glock a mi will use it
I don't really wanna but
If you keep flossing all yuh jewellery you just might lose it
and that's the only way that I pree
money is the only thing I'm seeing
I'm ready to ?? money direction
money inna mi pocket that my only intention

(chorus)
This year mi haffi be di winner
cause mi nah go mi yard without my youth dem dinner
I'm in a money making mood
can't touch the ends without mi dawgs dem food
This year mi haffi be di winner
cause mi nah go mi yard without my youth dem dinner
I'm in a money making mood
can't touch the ends without mi dawgs dem food