k17 seh:-->> "yo dat mi a tell di man di man wa be too different",
Zonaz annuh fool, unnuh muss realize seh deh yute yah a fighta, him nuh waah nuh baddi fi be different, him wah sit dung counsel people wid him badmind self, see brainz deh, a hitch up anda him like fool, Brainz used to badda dan now, (mi used to admire Brainz) werk, now iz like di man a slack up.-->>as brianz woulda seh "mi jus a voice my opinion"
Rasta the only thing unique about this... is the buttons... I LIKE THEM.... But wah u do is not suppose to be done... WHAT IF U WANNA EDIT THE ABOUT ME SECTION... U HAVE TO GO BUILD A COMPLETE PAGE AGAIN AND RE UP AND RE CODE... THAT MAKE SENSE??? Naah.. THats y we do it the way it is supposed to be done... SLICED and then DIV... Thats the correct way... I reccomend slicing so u have a better manipulation over u thing... IT MAD STILL... IF U DID SLICE IT... U WUDA GONE A LEAD... BUT U AVE POTENTIAL.... MAN THEM LEAVE FROM MZ BANNER COMPETITION AND GONE A MYSPACE... kmt...
NUH SAY A WEEEERRRRRRD!!!!!!!!!!!!!!!
yo dat mi a tell di man di man wa be too different and wa fight the ting u zimmie...... if him did listen more often and go learn him wuda be better him jus a tek di ting fi a joke him nah respect the game......see how hard man a try fi get a 2c or likke respect........mi a fight dats y mi gwan suh more time who nuh like it suh it gooooooooo........
like m seh di onlything cris pon it a di buttons...after hearng that u shud build on that and reconstruct your aproch on your layout or design..better yet.. think it through before u even boot up u computer.....
Di tings weh wrong wid dis yute is ...U NEED FI GROW UP.......
......U STILL A WANNABE
Zonaz annuh fool, unnuh muss realize seh deh yute yah a fighta, him nuh waah nuh baddi fi be different, him wah sit dung counsel people wid him badmind self, see brainz deh, a hitch up anda him like fool, Brainz used to badda dan now, mi used to admire Brainz werk, now iz like di man a slack up.-->>as brianz woulda seh "mi jus a voice my opinion"
Are u progressing Goose? Put up a Poll Zoners anuh ediat fih real thats y we always get good comments while people jus open urs and close it... NO COMMENT... Me a slack up? lol U nuh know wah deh gwaan man... JUS BREEEZE MAN BREEZE...
@ first i was quite impressed........but the best thing on it is the buttons...and u didnt code in the words its just a picture........not bad overall........you still a wannabe doe
Rasta the only thing unique about this... is the buttons... I LIKE THEM.... But wah u do is not suppose to be done... WHAT IF U WANNA EDIT THE ABOUT ME SECTION... U HAVE TO GO BUILD A COMPLETE PAGE AGAIN AND RE UP AND RE CODE... THAT MAKE SENSE??? Naah.. THats y we do it the way it is supposed to be done... SLICED and then DIV... Thats the correct way... I reccomend slicing so u have a better manipulation over u thing... IT MAD STILL... IF U DID SLICE IT... U WUDA GONE A LEAD... BUT U AVE POTENTIAL.... MAN THEM LEAVE FROM MZ BANNER COMPETITION AND GONE A MYSPACE... kmt...
yo dat mi a tell di man di man wa be too different and wa fight the ting u zimmie...... if him did listen more often and go learn him wuda be better him jus a tek di ting fi a joke him nah respect the game......see how hard man a try fi get a 2c or likke respect........mi a fight dats y mi gwan suh more time who nuh like it suh it gooooooooo........
like m seh di onlything cris pon it a di buttons...after hearng that u shud build on that and reconstruct your aproch on your layout or design..better yet.. think it through before u even boot up u computer.....
......U STILL A WANNABE
Zonaz annuh fool, unnuh muss realize seh deh yute yah a fighta, him nuh waah nuh baddi fi be different, him wah sit dung counsel people wid him badmind self, see brainz deh, a hitch up anda him like fool, Brainz used to badda dan now, mi used to admire Brainz werk, now iz like di man a slack up.-->>as brianz woulda seh "mi jus a voice my opinion"
Are u progressing Goose? Put up a Poll Zoners anuh ediat fih real thats y we always get good comments while people jus open urs and close it... NO COMMENT... Me a slack up? lol U nuh know wah deh gwaan man... JUS BREEEZE MAN BREEZE...
, @ put up a poll-->>*sigh*,why would I allow people I dont even kno as far as I am concerned to judge how I see myself as a designa yute??-->>Yuh change Brainz, yuh change, yuh did have nuff sense one tyme, but yuh a one of k17 followerz yah kno, ah tru mi nuh waa follow him dhats why him a bitch bout everything mi do.........an again-->>why unnuh a fight me alone??, unnuh feel threatened??????
but yuh a one of k17 followerz yah kno, ah tru mi nuh waa follow him dhats why him a bitch bout everything mi do.........an again-->>why unnuh a fight me alone??, unnuh feel threatened??????
f*k outta here........we aint fighting you u jus sum nerd that keep instigatin shit...this shit was gone and u brought it up back
but yuh a one of k17 followerz yah kno, ah tru mi nuh waa follow him dhats why him a bitch bout everything mi do.........an again-->>why unnuh a fight me alone??, unnuh feel threatened??????
f*k outta here........we aint fighting you u jus sum nerd that keep instigatin shit...this shit was gone and u brought it up back
im tellin you dont f*k aroundddddddd
lol, wow, who keep leaving stupid comments dawg?-->>Nd me is a nerd??, lol, mi look like a nerd, lol, haha, lol, wow-->> every designa show demself without fraid, an yuh a hide like a likkle bitch, -->>guh weh ugly man!, lol, dawg face bwoi. guh weh. AN MI REALIZE SEH DIS TING NAH GUH SEKKLE UNLESS YUH GET DEAL WID PROPPA INNUH, MI AGUH FOCK YUH UP WERLWIDE NOW....WERLWIDE, WATCH AN SEE. congrats, yuh ruin yuh likle reputation weh yuh did have, congrats, yuh affi guh dash weh di name k17. CONGRATS.
......U STILL A WANNABE
, @ put up a poll-->>*sigh*,why would I allow people I dont even kno as far as I am concerned to judge how I see myself as a designa yute??-->>Yuh change Brainz, yuh change, yuh did have nuff sense one tyme, but yuh a one of k17 followerz yah kno, ah tru mi nuh waa follow him dhats why him a bitch bout everything mi do.........an again-->>why unnuh a fight me alone??, unnuh feel threatened??????
ME CHANGE RASTA???? BUN IT BUN U TRU ME AN k17 a link??? QUAT YUTE!!!!!!! BE STILL!!!! U naah progress.. Me cant link wid u...
boi unuh can mek designa look like a bunch a female eeh>>>di man dem seh u naah progress goose prove dem wrong nuh >>and stop trace wid di "man" dem. mi nuh c di oman dem a behave like unuh pon di zone >>jah noe star