Topic: THE GREAT AFFECT DJ NAZ HAVE ON THE MALE DEM ON MZJA!! MI WAA KNOW IS WAT

«First  <  1 2 3 4 5 | Page of 5  sorted by
♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒღ MZ OrIgInAl GaNgStReZzღƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥

RE: THE GREAT AFFECT DJ NAZ HAVE ON THE MALE DEM ON MZJA!! MI WAA KNOW IS WAT

ME JUS READ ALL A D COMMENTS DEM AN JAH KNOW ME LAUGH TIL ME SIDE START CRAMP UP LOL LOL LOL LOL...DEM PPL YA NUH EASY ATALL!!!!!

(*_*)SWEET NIQUES(*_*)

qp4bk7.jpg

Mzj Lyricist
huhlc

oops wrong section..this a big ppl thing..me a go look some bad man tune in a dance hall singles..exxxxcuse me

soundmookie wrote:

Zj Naz wrote:

SO I HEAR SEY SOME MALE (ISH) IN HERE A CHAT BEHIND MY BACK (WHEN EVER IM NOT AROUND)--HOW DEM HATE MI AND HOW MI LOVE GWAN..

MI WAA KNOW WHY UNUH MEK MI HURT UP UNUH HEAD SO
WHY UNUH WAAA WEAR THE GAL DEM PANTY TITLE

HOW COME SO MUCH ON HERE LOVE CUSS LIKE GAL....DAT IS THE QUESTION

AND HOW COMES ME HAVE SO MUCH AFFECT ON UNUH LIVES
HOW COMES?

DWL
LIFE TOO SHORT FI STUCK

wi nuh give a f**k if yuh ugly, pretty, hot, cold, smart or dunce

stop waste ppl time and GO LEARN FI MIX!!!!!!

yu a talk bout man a draw your panty string?

GO LEARN FI DRAW SOME DECENT TUNE!!!!!

mi a spin cd from pengo deh pon spindle

money inna the bank, fi yu P**y a bun yuh just fi get dub and jingle

LOL me usually know girl fi a trace so....yute..DROP IT! MZJA is all about unity annuh nuh tracing thing

reading.giflol just mek dem hate, dem no di feed u, pay yo bills or buy yo clothes, u will always hav haters that such is life

chinojermz wrote:

oops wrong section..this a big ppl thing..me a go look some bad man tune in a dance hall singles..exxxxcuse me

lollollollollollol a fass yuh fass dats ylollollollol

a wa do the m nz
them need to stop cuss girls and look gal
if u cuss gal u fit fi playtex pad and summer`s eve douche lmaolmao
we no cuss gal we bodyslam galbackasrudeflipsafesex

lol I just read through this.....Well i'm not going to take any side, because both are wrong....I agree that men must not trace with women and i'm against homosexuality, whether it be male or female, but what I really found funny is how most members are defending the female mostly.....You female said that male must not trace, but isn't that goes for you also?If you are going to call the man gay because hes tracing with you isn't fair to say you are lesbians to trace with the man?
lol I have to laugh, because we men are so stupid!Now wonder why lesbians are so privalent.....Look how the girl behave and they name her queen of mzja....My word..... Can you imagine if she was the queen of England, how she would behave?Anyway all is well, hail the queen!!Girl power dem seh!!!!!!

® MZJ Gaza General ®

naz **** up dah yute deh pan synergy..big up naz..big woman a big woman..likkle bwoy a likkle bwoy..wah mek yu deal wid di yute suh lol

up to di portmore time!

RUUUUUUUUUUUUN INNAAAAA MY RAAAAA@@@@@@@@SSSSSSSS HOLEnh

https://twitter.com/#!/IAmStewieJa

da'nandi

:below:

All mi kno, u deal wid d bredda pon national green synergy a waay.... Haffi giv u d support. lol

IN THE BEGINNING... THERE WAS ALLIANCE... THEN THERE WAS GULLY & A POP DUNG LOOKING GAZA
lmaolmao

mi waan pull har laks dem..lol

Dj Stewie wrote:

RUUUUUUUUUUUUN INNAAAAA MY RAAAAA@@@@@@@@SSSSSSSS HOLEnh

wha u mean by run inna u R@SSSSSS@@@@@@@LE?

Naz baby if they tlk about u behind ur back, u should go and buy urself a drink. ur in the ent bizz that is a good thing, what they say isn't relevant just put a one pon the tally each time yo name come up an count yo success.

«First  <  1 2 3 4 5 | Page of 5  sorted by