Him Run from di clash last year, ah runna-->> bout yuh have werk a do, sure yuh a mek money...it obvious seh me a mek currency yute, mi kule-->>Come out an tek dead yute!!!, long time, from mi enta di zone yuh a gwaan wid di feminine trac'n shit innuh yute, mi nuh innah dhat ah !!!, it look like yuh nuh memba who goose iz innuh-->>YUH FRAID YUTE??, -->>DOE RUN!!!!!!!!!!!
It couldn't sort out likkle better i mean i know what it is for but it nuh grab my attention, it nuh scream out look at me, read me. I think it could be better, personally mi nuh think it madddddd!
smfh head at all this hype yall dont know wats goin on in this world of design or art i may not be gd but im heading there.....yall gonna talk and talk while my private jet flies over yall houses...YES PRIVATE JET ..u know y i have goals and dream and nuh cra nah draw me dung mi dun chat deso........alll j gooose a do a add more views to mi page so whoeva want mi service dem will get it .........
-- Edited by K17 on Saturday 2nd of May 2009 09:22:27 AM
Ok... Me a go start war wid people to get more views to me post... Who shud i pik on?? J Goose? Aight.... Wah kina Clash unuh a ave?? J Goose VS K17?? U sure u wanna do that @ Goose...... U never hear bout KONG BIZNIZ???