Topic: VYBZ KARTEL-ON AND ON(IT NUH WORK SUH RIDDIM)

VYBZ KARTEL-ON AND ON(IT NUH WORK SUH RIDDIM)

(intro)
gi mi a futuraaa
di ghetto waan know have none
likkle gal wey a thirtheen
tun baby maddaa
every juvenile
seh badda
dem feel like fi di hot grabba
youths wey a seventeen
nuh hope nuh dream
big yard

(chorus)
the life wi live
it harden dem all
that's why dem fight ghetto youth
more and more
but memba

we go on and on and on
memba we go on and on and on
we go on and on and on

(verse 1)
memba when mi granny used to tell mi seh
god will help you if you help yuhself
mi believe but mi black so mi tell miself
it nah go come easy
not even wata wid a slice of bread
many hungry night mi haffi go to bed
but mi read a part inna di bible seh
ghetto youth joy come it in di morning

(chorus)
the life wi live
it harder dem all
that's why dem fight ghetto youth
more and more EMPIRE

we go on and on and on
GAZA we go on and on and on
we go on and on and on

(verse 2)
many homeless people sidewalk fi bed
juvenile a stop light a walk a bed
so mi bun di green and mi bun di red
no JLP no PLP
mi love mi life a mi nuh waan fi dead
so mi nah buss no coppa nor buss no led
cah mi read a part inna di bible seh
ghetto youth joy come it in di morning

(chorus)
the life wi live
it harden dem all
that's why dem fight ghetto youth
more and more EMPIRE

we go on and on and on
GAZA we go on and on and on
we go on and on and on

(verse 3)
ghetto youth
wise up yourself
to the system
dont be no victim
society nuh like wi
dem waan tek weh wi powa
from the gaza
spit cornaa
dem nuh waan see NotNice and Mr. Palmer
have moneyyy(moneyy)
hey no nooo

(chorus)
the life wi live
it harden dem all
that's why dem fight ghetto youth
more and more EMPIRE

we go on and on and on
GAZA we go on and on and on
we go on and on and on

(intro)
gi mi a futuraaa
di ghetto waan know have none
likkle gal wey a thirtheen
tun baby maddaa
every juvenile
seh badda
dem feel like fi di hot grabba
youths wey a seventeen
nuh hope nuh dream
big yard

(chorus)
the life wi live
it harden dem all
that's why dem fight ghetto youth
more and more EMPIRE

we go on and on and on
GAZA we go on and on and on
we go on and on and on

Posts: 28884

 

Posts: 1705
goood

ta
Super Member
Posts: 2219
ehh mad

Posts: 28884

 

Posts: 26023
MAAD

sorry fi one wrong lyrics....

is IT HARD AND POOR not it harden all SORRY :)

Posts: 10119

:MAAAAAAAAAAAD TUNEtune

Posts: 724
bang bang
thx

guyanaexpress
Posts: 929
maddd

Posts: 929
maddd

MZJA LoTuS DiPLoMaT
Posts: 1306
simply wid google lol

... * MZJA Amazonia *  ..
 
   ** Amazonian Boys - Baws - Smoke Squad **