just answer, simple as that.....stephen or notnice....why some ppl waah delete the man post.....wat about when unu use to ask some f**kry question and ppl haffi answer dem
Who di hell post this stupid ass question, how can you compare di genius with notnice, Stephen a big produce weh produce fi top artist like sean paul who album go platinum, even though mi rate notnice stephen is in a league by him self.
TOTAL CRAP DIS. RIGHT NOW ALL YUH SAYING IS THAT BECAUSE KURT RILEY IN THE GAME LONG TIME THERE IS NO WAY I CAN BE BETTER THAN HIM. TALENT IS JUST TALENT!
Not necessarily. Talent is talent yes, I dont see where Notnice shows any versatility, Stephen does.
IS THIS REALLY A QUESTION!!!!!!!! THERE IN TWO DIFFERENT LEAGUES!!! NOTNICE IS A GREAT PRODUCER BUT OVERALL STEPHEN IS BETTER QUALITY AND MORE VERSITILE PRODUCER.. HE CAN CUT UP SAMPLES AS WELL AS CREATE FROM SCRATCH...
notnice ting dem a lck ova too. di two a dem a di same but stephen have more technical skill and I think notnice is a little more creative or versatile. but then in the business when a man c something a work dem jut use it until it stop so mi no know if a dat stephen a do.
fi real people out there whey love music and know music, know sey stephen riddim dem badda dan fi notnice one dem even if him repeat the beats them or samples. notnice more original to me but fi now stephen a di bossssssssssssssssssssssssss
-- Edited by prettyplustax on Saturday 27th of June 2009 11:28:44 AM