(intro) I'm a hustler fi life yeah I'm a hustler(yeah) I'm a hustler fi life yeah
I got my mind on my money and my money on my mind hustle hard everyday gotta stay on the grind I got to stay on the grind I gotta work hard fi what's mine yeah
(chorus) I'm in the streets like everyday hustle hard so we must get pay weh mi seh money mi seh waan fi hear everybody seh la la la yeah in the streets man a trodding pon a way chant a songs gi the pagan away so mi seh money mi seh waan fi hear everybody sey la la la
(verse 1) hustle hard everyday mi just haffi tek a risk a twenty year straight if dem well mi wi needs but mi waan house big a mi waan car weh ??? dat true we come from the ghetto dat no mean what is diamonds pon mi whizz millions inna trees bare hot gal mi waan becah mi nah go back no fix mi waan nurses lawyers ?? and actress waan fi hear everybody sing la la la
I give a aim to the sky and prepare for dem shoota I'm a hustler till I die give request to the rula mi haffi mek it cause I aint nuh loosa ghetto youths dem time for life to get coola
everytime mi bruk a serious ting cause ?????? dem waan define mi set a ting money fi no fi bring to mi nah di bridge so weh mi reaches everybody jump and singing la la la
(chorus) I'm in the streets like everyday hustle hard so we must get pay weh mi seh money mi seh waan fi hear everybody seh la la la yeah in the streets man a trodding pon a way chant a songs gi the pagan away so mi seh money mi seh waan fi hear everybody sey la la la
(verse 2) a represent for the gangsta natural bout touch streets hustlers we got ???? the music cant ?? we neva touchin di streets fi the stress a we rolling in the streets a we rolling and thugs yeah crazy ??? to we kisses and hugs man a rasta you know mi nuh funny like ?? represent for the creeps represent for the black mi hear everybody sing la la la
I got my mind on my money and my money on my mind hustle hard everyday gotta stay on the grind I got to stay on the grind I gotta work hard fi what's mine I got my mind on my money got my money on my mind hustle hard everyday gotta stay on the grind