Topic: Andrew & Wada *lo**-La La La

Andrew & Wada *lo**-La La La

(intro)
I'm a hustler fi life yeah
I'm a hustler(yeah)
I'm a hustler fi life yeah

I got my mind on my money
and my money on my mind
hustle hard everyday
gotta stay on the grind
I got to stay on the grind
I gotta work hard fi what's mine
yeah

(chorus)
I'm in the streets like everyday
hustle hard so we must get pay
weh mi seh
money mi seh
waan fi hear everybody seh la la la
yeah
in the streets man a trodding pon a way
chant a songs gi the pagan away
so mi seh
money mi seh
waan fi hear everybody sey la la la

(verse 1)
hustle hard everyday mi just haffi tek a risk
a twenty year straight if dem well mi wi needs
but mi waan house big a mi waan car weh ???
dat true we come from the ghetto dat no mean what is
diamonds pon mi whizz millions inna trees
bare hot gal mi waan becah mi nah go back no fix
mi waan nurses lawyers ?? and actress
waan fi hear everybody sing la la la

I give a aim to the sky and prepare for dem shoota
I'm a hustler till I die give request to the rula
mi haffi mek it cause I aint nuh loosa
ghetto youths dem time for life to get coola

everytime mi bruk a serious ting cause
?????? dem waan define mi set a ting
money fi no fi bring to mi nah di bridge so weh mi reaches
everybody jump and singing la la la

(chorus)
I'm in the streets like everyday
hustle hard so we must get pay
weh mi seh
money mi seh
waan fi hear everybody seh la la la
yeah
in the streets man a trodding pon a way
chant a songs gi the pagan away
so mi seh
money mi seh
waan fi hear everybody sey la la la

(verse 2)
a represent for the gangsta natural bout touch streets
hustlers we got ???? the music cant ??
we neva touchin di streets fi the stress
a we rolling in the streets a we rolling and thugs yeah
crazy ??? to we kisses and hugs
man a rasta you know mi nuh funny like ??
represent for the creeps represent for the black
mi hear everybody sing la la la

I got my mind on my money
and my money on my mind
hustle hard everyday
gotta stay on the grind
I got to stay on the grind
I gotta work hard fi what's mine
I got my mind on my money
got my money on my mind
hustle hard everyday
gotta stay on the grind

Posts: 26023
good looking out

Posts: 28884
thx ..