One day a Policeman was directing traffic at Half-Way-Tree and every minute this madman ran up to him and say,'Officer wha time yu hav.' So the police keep running him and say 'yu naa go no way so stop ask mi di time' But the Madman kept on coming back, so the Police got fed up and say 'ah 2:30'
The madman then say to the Police 'when a 3 o'clock come *u*k out mi hole' The Police got vex and startedrunning after the madman wid his batten. The madman lost him round a corner near Missa Chin shop. The Police ask Missa Chin, yu see a Madman run pass ya?
Missa Chin say, no, but a wha im do yu? di Police say,'him no see mi a direct traffic round so and come talk say mi fi come *u*k im hole when 3 o'clock come'
If u blame life u blame who give it suh dnt blame life blame the wayhow u live it, God neva sleep him wake him nuh mek mistake suh blame it on u frends and in u surroundings weh fake
I NEVER fail, i'm just SUCCESSFUL in finding out what doesn't work Freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed.