{size:8.5in 11.0in;
margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in;
mso-header-margin:.5in;
mso-footer-margin:.5in;
mso-paper-source:0;}
div.Section1
{page:Section1;}
-->

Gone but not forgotten, condolence goes out to all of those who have lost a love one, ha ha

We used to roll together, smoke together, run joke together then I call you my brother but I never know I wouldnt see you again, god I wish I couldve see you again.

It keeps burning me out in my skin and Im so -----, damn I wish I couldve see you again, god I wish I could see you again.

Me rememba the days I be chillin a nuff time mi affi memba di livin, nuff time mama bawl fi di kitchen when big ship a sail we no ease up bay lime a squeeze up, white rice and curry chicken informa ever come wid di lipping, who naw complain seh di high grade a buss dem head a complain seh di music kicking so. life a life, but to Roll and a roll and di whole place snow know seh we move cold and if a boy try --- you know we move to it and if a ratchet a ratchet if a quick ting a clip but mi never know she life was so deep cause we always seh we good to reach but mi never know seh you woulda gone so soon, god know mi nah itch. When mi hold di boy weh mek you feel di grains dog mi seh you madda feel di pain hard. Mi naw cry mi know you cry along wid me caw mi see di rainfall.

[x2] burning me out in my skin and Im so -----, damn I wish I couldve see you again, god I wish I could see you again.

[see you again] condolence goes out to all a those who lost a family or a friend or a friend, if you lost a friend, you lost a friend hmmm, you lost a family eh, or a relative yeh, or a friend, or a friend, [see you again] one life you have to live so live the best you can, and always memba a man is just a man.

[x2] Its burning me out in my skin and Im so -----, damn I wish I couldve see you again, god I wish I could see you again.

-- Edited by Vanyerzz on Thursday 26th of March 2009 08:00:33 PM

this no do good at all...u miss alot of things still..someone edit this the right way..wa happen to de names he call when he say lost a friend and relative and so?

Portmore Empire Me Seh!!!! Gaza Thugz!!!

1193zoi.jpg

a copy an paste youngbux di man dem fi write di artiste dem lyrics by dem self

wat is the riddim for this?