[intro:] Stephen da one ya no evil God knows a just to how dem move (dem move yeah) we need some change round here (true) a whappen to dem mr. big man
[chorus:] a just to how you move yeah yo mi see it inna di STAR and mi hear it pon di news God knows unnu waan fi stop di music yuh waan stop mi food All di yute dem poor and dem caan buy a shoes a so unnu move a just to unnu move yeah yuh a collect di tax money and yuh gone pon cruise and yuh plan to ban di bip seh you nah ban di blues unnu stay confuse a so yuh move weh nuh know a so yuh fi move God knows
[verse 1:] Mi a talk mi a say it mi a voice da one yah widdout edit me nuh care cause a dem first a beg it stop as it is mi a said it a mi nah look no credit ova di years pray youth did it nuff get coppa nuff get lead it corrupt cop kill you and you know get mi fled it who talk fi di poor stand up pon yuh foot and go walk fi di poor jah kno the poor feeling secure and any givin time dem kick off dem door yuh waan my madda fi clean floor yuh nuh waan yutes fly out pon tour yuh waan my daughta tun whore a mi son tun gun man mi nuh waan dat no more
[chorus:] a so you move yeah yo mi see it inna di STAR and mi hear it pon di news God knows unnu waan fi stop di music yuh waan stop mi food (Selassie I) All di yute dem poor and dem caan buy a shoes a so yuh move a just to how you move yeah yuh a collect di tax money and yuh gone pon cruise (cruise) and yuh plan to ban di bip seh you nah ban di blues (yeah) unnu stay confuse (unnu stay confuse) a so yuh move weh nuh know a so yuh fi move
[verse 2:] this real tell me how yuh feel when yuh see di yutes pan di streets dem a rob and dem a steal yuh nuh know how it feel when yuh wake in di morning and caan find nuh meal music is di shield never give up put yuh shoulders to di wheel so we keep it real to every gully side keep it seal wappen to the babies dem weh mi sing who give di guns and .... an dissing dem a point finger some a say a she some a say a him unnu betta pray to di kings of kings unnu betta bun out the dutty living I love jamaica but I nah live inna no communisting
[chorus:] a so you move yeah yo mi see it inna di STAR and mi hear it pon di news God knows unnu waan fi stop di music yuh waan stop mi food All di yute dem poor and dem caan buy a shoes a so oonu move a just to unnu move yeah yuh a collect di tax money and yuh gone pon cruise (cruise) and yuh plan to ban di bip seh you nah ban di blues (yeah) unnu stay confuse (unnu stay confuse) a so yuh move weh nuh know a so yuh fi move