f**k all unu haters weh gwaan like unu can duh me somethin..long time me go outta road ah tell man me a man, and not yet ah bwoy kill me, not yet a bwoy shot me. Di whole a unu jus love chat up u mouth but when a real bad man inna yuh presence u cyan duh nuttn.
MODS LAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! All they do all day is sit done and delete my comments and posts all f**king day!!!!!!!! Meanwhile? Leecher, reposts and gays are free to roam like Digicel pass as you go account plan! And I know who, I mean her.
Ah f**k it! my post would just be deleted anyways. Moderators I'm telling you to please use not abuse your power life any corrupt government would do with power. Just ban this fool.
an di site a gwan gud n a mek mad medz now dis ya faggi a tru go pon di scene... mi beat boi ina high school enu anyting uno deh pan caa me ready fi mash out him head side...mad
-- Edited by GTonic on Wednesday 18th of March 2009 04:36:10 AM
cos he reposts f**kery which is intentionaly to stir shit in unrelated topics.... he not here for anything serious. he not adding or sharing anything with the mediazone comunity.
-- Edited by Major Krazy on Wednesday 18th of March 2009 05:29:12 PM