professorx wrote:u a get off or wa. which part a dat girl deh look like rihanna
u a get off or wa. which part a dat girl deh look like rihanna
Silentcrew Brainz wrote:yow here wah me a seh mi no know bout any body else but to me it look like her mi nuh sure but yow wah me woulda love u do a send it to ma email address it linkbrainz@ymail.com
yow here wah me a seh mi no know bout any body else but to me it look like her mi nuh sure but yow wah me woulda love u do a send it to ma email address it linkbrainz@ymail.com
If u wanna be the best, do ur best
https://twitter.com/#!/IAmStewieJa
da'nandi
:below:
Dj Nicky Bwoy wrote:that aint her, im seen this girl nufffffffffffff times on porno videos.....
that aint her, im seen this girl nufffffffffffff times on porno videos.....
:dj: :romie: in da building spreading some love abroad
shottafiyah wrote:dont u have anything better to do???she looks nothing like her by the way
dont u have anything better to do???she looks nothing like her by the way
GARRISON THING, GARRISON FLEX,GARRISON VYBES IF U NO LIKE THAT FUCK OFF