Guyana_Bandit wrote:mek mi post fi di sake a posting..mi deh a farin so dis nah guh mek it fi mi..lol...lemme help you guys out a bit..lol
mek mi post fi di sake a posting..mi deh a farin so dis nah guh mek it fi mi..lol...lemme help you guys out a bit..lol
cuteface di real lover girl
Justin *lo**z wrote:free credit ee dem ting deh a gwaan
free credit ee dem ting deh a gwaan
jus feeling a bit generous
Cuteface T wrote:yep i'm here.
yep i'm here.
Dowain wrote:Mi wa win, bless up zone
Mi wa win, bless up zone
jus gwaan post!
Work from home
www.sfippa.com/11697183/real
http://www.protypers.com/?id=38VG
Vital wrote: Some kinda post, cool tho!!!
Some kinda post, cool tho!!!
Just be number fifty if you wanna prove if i'm for real or not!
DJ Mixalot wrote:Arite count mi in deh!!!!!
Arite count mi in deh!!!!!
b.a.d-mi
bad-me wrote:hmm wonda if im gn get mi credit cuzz i might be far but mi use digicel too
hmm wonda if im gn get mi credit cuzz i might be far but mi use digicel too
If you are the fiftieth person then it's all yours!
Dowain wrote:How much leave now?
How much leave now?
This was the sixteenth Post!
M. Uffar Aka Kewani
kewani wrote:make sure me win ok :onany: u patrick
make sure me win ok :onany: u patrick
A you fi try and win, jus mek sure seh a you get the 50th post
BizKid7 wrote:Gwaan post and see who win
Gwaan post and see who win
Duein wrote: crediittt
crediittt
yuh alrite?