Topic: BUSY SIGNAL-THE TIGHTEST (MISS INDEPENDENT RIDDIM)

BUSY SIGNAL-THE TIGHTEST (MISS INDEPENDENT RIDDIM)

intro)
for the ladies
girl I
I
girl I
(hotthead)

(verse 1)
everytime I sex you
as you gone mi haffi call you back gal
cause
I wanna be with you
you grip mi wid di ting fah the horny yuh frat gal
I will never you alone
want you by my side
and the reason I'm bringing in your
girl mi want you fi know
you have the

(chorus)
tight t-t-t-t-t--tight-t-tightesttt vaginaaa
quint it like some gal a china eyes
tight t-t-t-t-t--tight-t-tightesttt tight
grip mi grip mi grip mi  grip mi baby

(verse 2)
quint the pum pum like
ruff sex cah she love how di oil dash
gal to how you grip mi mi seh my gosh
gi mi outta door seh nah di neegle eye cash
mi wuk in har on and on and on on baby
you waan hear she a bawl and crawl and scream and gwaan
cause the gal ya have

(chorus)
tight t-t-t-t-t--tight-t-tightesttt vaginaaa
quint it like some gal a china eyes
tight t-t-t-t-t--tight-t-tightesttt tight
grip mi grip mi grip mi  grip mi baby
tight t-t-t-t-t--tight-t-tightesttt vaginaaa
grip grip mi
tight t-t-t-t-t--tight-t-tighttt
grip mi
grip mi

baby
as me and you f*k on your bed
mi call you again
you seh fi stop call you is like mi death
baby just wanna say
you cratches
oh my god is track my c**ky like a matches
im not saying you bore me
I just to get tired pum pum concerning
believe me
sexperience
mi love dem girl  yah
tip tip tip tip pon yuh toe
baby
bawl fi di c**ky
jah kno

tight t-t-t-t-t--tight-t-tightesttt
seet a gal

(chorus)
tight t-t-t-t-t--tight-t-tightesttt vaginaaa
quint it like some gal a china eyes
tight t-t-t-t-t--tight-t-tightesttt tight
grip mi grip mi grip mi  grip mi baby

Posts: 8047
maddddddddddd lov this

Posts: 103
Busy madd!!

You are currently reading my signature.
Posts: 28884
thx 4 the post

 

Posts: 249
Luvin this song

babyluv