(verse 1) everytime I sex you as you gone mi haffi call you back gal cause I wanna be with you you grip mi wid di ting fah the horny yuh frat gal I will never you alone want you by my side and the reason I'm bringing in your girl mi want you fi know you have the
(chorus) tight t-t-t-t-t--tight-t-tightesttt vaginaaa quint it like some gal a china eyes tight t-t-t-t-t--tight-t-tightesttt tight grip mi grip mi grip mi grip mi baby
(verse 2) quint the pum pum like ruff sex cah she love how di oil dash gal to how you grip mi mi seh my gosh gi mi outta door seh nah di neegle eye cash mi wuk in har on and on and on on baby you waan hear she a bawl and crawl and scream and gwaan cause the gal ya have
(chorus) tight t-t-t-t-t--tight-t-tightesttt vaginaaa quint it like some gal a china eyes tight t-t-t-t-t--tight-t-tightesttt tight grip mi grip mi grip mi grip mi baby tight t-t-t-t-t--tight-t-tightesttt vaginaaa grip grip mi tight t-t-t-t-t--tight-t-tighttt grip mi grip mi
baby as me and you f*k on your bed mi call you again you seh fi stop call you is like mi death baby just wanna say you cratches oh my god is track my c**ky like a matches im not saying you bore me I just to get tired pum pum concerning believe me sexperience mi love dem girl yah tip tip tip tip pon yuh toe baby bawl fi di c**ky jah kno
tight t-t-t-t-t--tight-t-tightesttt seet a gal
(chorus) tight t-t-t-t-t--tight-t-tightesttt vaginaaa quint it like some gal a china eyes tight t-t-t-t-t--tight-t-tightesttt tight grip mi grip mi grip mi grip mi baby