jah know... mi nuh beat woman an mi nuh defend dem ting deh.. but di B shouldnt do dat di man bax har wicked still, mi woulda juss tek it n avoid har.. cuz mi ave a temper lol
It all depends, if it's playful then i might jus spank her a little, but if it were supm like that i would try my best to just walk away. I think that was reflex though, he didn't even think about it.
u si weh mi a talk bout wen certain woman hav di upper hand dem abuse dem powers...mi nuh inna di beatin a woman ting at all, an den again nuh girl naa go do dat 2me still coz i set da record straight frm da gate
him slap her back then u can hear him cry lol well....i think it was his natural reaction i don't know what i would do if i was a man...they say u should never touch a woman but depends on the situation i guess...
fuccery dat...she had no right to slap him...him have all right to slap her bacc...its equal force...she slap him...him slap her bacc...DONE! Dutty bitch
Chris Brown and Rihanna...she slap him...him BEAT HAR ASSS....not equal force ...