Topic: Mavado Breaks Marley's Record...BADANG!!!

«First  <  1 2 3 4 5 6  >  Last»  | Page of 6  sorted by

RE: Mavado Breaks Marley's Record...BADANG!!!

DANCEHALL TO DI WORL

GULLYYYYYYYYY....ALLIANCEEEEEEEEEEEEEEEEEfdfdfd

gully god a do a good ting fi dancehall madddd but gaza me a stay

A suh Dem lame man. Di man dem neva seh him greater than Bob Marley either. They say he beat his shit in itunes. Speaking about itunes and speaking in general is quite different. And as yuh seh gamepun, if yuh check out Beenie 'Di Fish' Man statement dem, him always a seh him better than everybody (from Bob to Yellowman to Bounty).

An some man a talk bout if Gully Gad eva done passport. Any one a wi can done a passport and still nuh achieve nutten. How is that for intelligent? lol

Vado a one a the most successful artiste right now in terms of breaking barriers with raw dance hall music. - Much Said!!!

well you have to compared to somebody, it measrues how great your sucess is....beenie man compare himself to bob, nobody said a thing, he said he deserves more props than bob, cuz he has more hit songs...look at that...nody said a thing

radkin wrote:

MI HATE HEAR WHEN ANYBODY TRY COMPARE SOMEBODY WITH THE LEGEND HIMSELF. A DISRESPECT TO THE GREAT BOB MARLEY, NO ONE CAN COMPARE TO HIM.

mnilogo5.jpg

vado a the best

good fi him but gaza all day...

DEADY11 GAZA DEH A ISRAEL P**YHOLE BADMIND

big up to mavado...but fyah pon dat pic u have up

to the worlddd a the gully god a talk

Our Facebook Profile
well you have to compared to somebody, it measrues how great your sucess is....beenie man compare himself to bob, nobody said a thing, he said he deserves more props than bob, cuz he has more hit songs...look at that...nody said a thing

@lli@nce @t Dem

GULLYYYYYYYYY....ALLIANCEEEEEEEEEEEEEEEEE

seanp wrote:

A suh Dem lame man. Di man dem neva seh him greater than Bob Marley either. They say he beat his shit in itunes. Speaking about itunes and speaking in general is quite different. And as yuh seh gamepun, if yuh check out Beenie 'Di Fish' Man statement dem, him always a seh him better than everybody (from Bob to Yellowman to Bounty).

An some man a talk bout if Gully Gad eva done passport. Any one a wi can done a passport and still nuh achieve nutten. How is that for intelligent? lol

Vado a one a the most successful artiste right now in terms of breaking barriers with raw dance hall music. - Much Said!!!

well you have to compared to somebody, it measrues how great your sucess is....beenie man compare himself to bob, nobody said a thing, he said he deserves more props than bob, cuz he has more hit songs...look at that...nody said a thing

radkin wrote:

MI HATE HEAR WHEN ANYBODY TRY COMPARE SOMEBODY WITH THE LEGEND HIMSELF. A DISRESPECT TO THE GREAT BOB MARLEY, NO ONE CAN COMPARE TO HIM.

Seanp i agree. Plus titus stop hating on the man, ur not even from Ja and the man's doing a lot for Dancehall so unnu stop hate fi no reason.

nobady nah seh movado cyan do him ting, we dun gi him dat aready, bt dnt come compare di man wid teacher, a big ra** disrespect dat. man a man n boi a boi

GAZA!!!!!!!!!!!

good 4 him

ricky_gungu wrote:

nobady nah seh movado cyan do him ting, we dun gi him dat aready, bt dnt come compare di man wid teacher, a big ra** disrespect dat. man a man n boi a boi

GAZA!!!!!!!!!!!

dem a rivals lyrically so comparison affi draw. Just like Biggie and Pac, Nas Jay-z. From ur on top u have to be compared with the next best or vice versa. Just so the ting set

respect to him

hmm ok

-- Edited by DJ Epic at 16:36, 2009-02-27

clapclapclap

nachtelfe.jpg
G-MAN

sexy-gif.gif

Yo my yute u caan read, why are u wasting ur time........anyway mi ago gwan watch dis

«First  <  1 2 3 4 5 6  >  Last»  | Page of 6  sorted by