CAN I BE INSIDE HERE???? AM I ALLOW TO POST IN HERE EVEN DOUGH I'M NOT A MAN???lol WELL, I WAS FEELING LONELY IN THE WOMEN'S LOUNGE SO I DECIDED TO COME AND HAVE A LOOK HERE ON MY BOYS..... cut all dat crop out now!!!! NO, SO I ASKED THIS QUESTION IN THE WOMEN'S LOUNGE, SO I SAID TO MYSELF WHY NOT ASK YA TOO.... OKAY HERE IT GOES: what's your type in a woman, describe her.What do you look for in a woman inorder for her to be your girl???? get me???? who can tell, maybe that person is inside here LET'S GOOOOOOOO!!!!!
no lie... 1. She must have ukkubit 2. Clean skin, no matter the colour 3. Intelligent 4. Must can cook and care for the I 5. last but not least, she must not be infertile ( i want half a dozen kidz)..serous talk
Its not like that. Mi like a woman weh independent certain ways(mi wi tek care ahar but shi fi have ambition). Not too much friend fi a tell yuh everyday fi 'bun di dutty bwoy'. Looks and shape is a plus. Mi nuh too aguh seh nutten bout tightness cuz mi wi work round anything (as long as anuh because yuh f**k round too much). Some woman just wetter than some an some man blow it outta proportion.
Next thing, a nuh every pan lick yuh fi waan run guh. Mi deh deh pon that. Yuh fi buil' more time. If yuh gimmie bun, it done.