Topic: Do you think David Beckham was worth USD250 million...in a word...NAH!

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by

RE: Do you think David Beckham was worth USD250 million...in a word...NAH!

Do some research Moet...Beckham's move to Galaxy was a disaster...fullstop!!!

lol well all me a say is i think they buy his name plus what u was expecting 1 man playing with 10 amatuer footballer gonna win cups and stuff ?

bannerrkm.jpg
ALLIANCE RUN DI WORLD EVEN DEM MUMA AND DEM GIRLLLLL BULLETTT !!!

K17
DezinA BwaI
Well him go deh and it create alot a hype..so it did sum gd man mzj....but the way how him move wid it it seem like him only go cross fi the money caw every chance him get he was outta the states in england or milan..becks wa play fi england so him realise him cant do it a play fi da side deh galaxy...lc i dont think it was all that og a disaster...lol u jus wa badmind football suh gwan go watch u baseball see a nex yute get find wid steroids di ute from ummm a detroit the ute wid the locks

K17 wrote:

Well him go deh and it create alot a hype..so it did sum gd man mzj....but the way how him move wid it it seem like him only go cross fi the money caw every chance him get he was outta the states in england or milan..becks wa play fi england so him realise him cant do it a play fi da side deh galaxy...lc i dont think it was all that og a disaster...lol u jus wa badmind football suh gwan go watch u baseball see a nex yute get find wid steroids di ute from ummm a detroit the ute wid the locks

YO BECKHAM IS NOT JUST A FOOTBALLER THE MAN A CELEBRITY SO YES HIM WORTH IT ARGUEMENT DONE

With Beckham's latest injury....the hapless Galaxy....what do zoners say now?

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by