i like the views u have Mr. Pun a reality u know exactly what u saying. We cant be slaundering other people for the way they live yet we not living right, and that is what these DJ do. They sing knowing there music is influencial but do not focus on the effect it has on our mind jus think about the money that is to be made. Sizzla and Beenie Man as u said do it as well...
ok mi neva read the whole a u fuqqery weh u post...jus seem like fuqqqery so mi jus seh weh mi feel from wat i read......nuddy u now go *u*k u madda wen she a see har *lo** (badman thing) how u drop in a this
yu cyaan tell this dude neva graduate...and yu a listen kartel....u shudda shame...
a man sing bout gun suh you a think bout gun.Think for urself dont let music mislead you.Thats why me seh ppl listen to music and nuh undastan ntn at all.Even if dem ban dem Jamaican children are still going to end up listening to dem.A bet yuh a million dolla seh one a dem high society smaddy deh ketch one a dem yute a listen to "RAMPIN SHOP" or "BEND OVER" and get vex
LOL I WILL SAY IT AGAIN CAUSE THE ONLY ONE THAT KEEPS IT UP IS LEON I SAID IF ANY MAN COME AND GIVE A BADMIND COMMENT IN THIS BLOGGGG IS A FAGGG !!! A DAT MI SEY
pun is kinda right still but everyone is entitled to thier own opnion & we also live in a judgemental world where noone is perfect so who are we to judge ?? go try figure>>>>>>