K17Designz shut the hell up, u not any better u reading some tuts now ur a know it all .....damn ur like a scratch CD.
wa do u sir so wa mi cant seh mi nuh like it and say y mi nuh like it ............ so mi muss come here like a slave and say wa every one says....
jema836846 wrote : yea it super cool
drkknight09 wrote : yea dude its amazing i wish i was gd as u
dhj89 wrote : ye dat ssooooo coolll it maddddd
here mi a seh nomi no do nothing wrong wa u jus do now prove to mi dat mi no entitled to mi own opinion u gwan like seh mi seh di ting a utter garbage kmt...my yute weh u come from weh u nuh go do nuh b*mb*clate mod work and lowe mi yaaaaaa caw u cant stop mi from seh weh mi wa sehhhhh and wether mi cant design or not a so it go and a sed way ppl a go do mi and tell mi seh mi tings a f*kery even if them right or wrong a so di ting set ...
K17Designz shut the hell up, u not any better u reading some tuts now ur a know it all .....damn ur like a scratch CD.
wa do u sir so wa mi cant seh mi nuh like it and say y mi nuh like it ............ so mi muss come here like a slave and say wa every one says....
jema836846 wrote : yea it super cool
drkknight09 wrote : yea dude its amazing i wish i was gd as u
dhj89 wrote : ye dat ssooooo coolll it maddddd
here mi a seh nomi no do nothing wrong wa u jus do now prove to mi dat mi no entitled to mi own opinion u gwan like seh mi seh di ting a utter garbage kmt...my yute weh u come from weh u nuh go do nuh b*mb*clate mod work and lowe mi yaaaaaa caw u cant stop mi from seh weh mi wa sehhhhh and wether mi cant design or not a so it go and a sed way ppl a go do mi and tell mi seh mi tings a f*kery even if them right or wrong a so di ting set ...
G.tonic Run tings...Tings nuh Run I...Only di Almighty control mi destiny... Real & Proppa...Steel & Coppa... GAZA Thugs... Kuff Ting... KUFFKWAFF KWEFF...