a real thing J-Goose! a him and Andre mi fear. But mi haffi try sum'n
LOL UNO A SOME PUNKS
u understand shem>>>man all aguh beg man fi sit out competition out of fear
yute relax! jus put in ur banner and Bill! Andre a mi teacha! mi nuh have a problem if the man enter mi jus want a fair chance of winning. Glitch and Andre are known on the website for excellent work so if them even put in something wah nuh look gud some a unnu go jump up and vote fi dem based on previous designs.
oh suh u a seh if dem enter it naah guh fair??known to do excellent work yes or no u a talk fucry
suh wool on deh...U tink seh ah everyone deh pon di same designing level??Glitch probably do dhat as a profession, an wi jus ah do sit suh doe come try act like seh dem dem suposed to be feared, What U saying sounds pretty much gay my boi sound like someone with alot of "pride" U fi call ah circle ah circle an ah quare ah square suh if mi know seh mi nuh beta dan glitch mi ah seh mi hope him nuh enter