Topic: Laptop for $20,000?

Laptop for $20,000?

Can a laptop be sold for $20,000 in Ja? A man av a dell selling but im a bit skeptical abt it...how can i kno if its legit?

20,000 hu well ja money low still so may be

nuh know

wen i say legit..i mean if its stolen goods (lol) or it kinda defective

idk

dat 2 cheap.. me wuddu buy it.. tek d money buy aah Clarks n bill back yaah.. dat sound skecthy

lol thanks bless to all

eee no boda buy it, dat a go drop apart ina a week max!!

idk

me wudn buy dat either. too cheap. either it nuh have nuh use or him teif it

<((\\=^=Rimz=^=//))>
check di specs an u will kno...by da way da sound lame

lol wooooooow

me nah kno

Mzja Lifer
i can get a acer lite weight laptop for 240euro so its $24000 ja's

nuttin nu rong wid it carry a a cp tech wid yu an mek him inspect it an if him pass it buy it caz i wud

if u buy it and den police lock u up den u know it nuh legit..

All depends on the model and the specifications. A laptop can certainly be worth and value 20,000 but you get what you pay for.

wen di real owner slap U innah U head wid a stone fi let it guh, den U will kno if it wus legitimate or not

-- Edited by J-goose productions at 21:13, 2009-01-17

police a yard nuh know if you buy stolen shit,,,, a nuh like them have tracking technology fi trace it so you gud!

158b7cy.png158b7cy.png

MZ Pretty Devil
cant say for sure