It might b d end 4 bounty and rounhead,but not 4 beenie though..However they already make them name already,so they dont hav any thing 2 prove..I agree that some entertainer deserve a chance 2 shine,but if d ppl them want 2 hear d veterans y they would want 2 disrespect their fans and dont please them?
only if this world had more sensible ppl, i said it all the time that these major artists dont have to prove themselves anymore....why would killa and beenie need to fight out movado and kartel out of the number one spot, that wud be a crab in a barrell mentality, thats why the dancehall on the local scene is dying. the fans require too much out of the artist and the artist arent benefiting out of their fan base....all jamaican fans want is war......how can artist profit off war...tunes like dem a fag and wah dat fah.....how much copies were sold?
the older artist have the idea on how to make money, if these older artist should leave, what would reggae sumfest look like....one thing for sure JAMAICANS are not loyal to dancehall/reggae, its dying rite, until we can appreciate the veterans and give props to ppl like assasin, busy signal, taurus riley, etana, richie spice, bugle and others....it will diminish
WHAT CAN LOCAL FANS OFFER TO BOUNTY AND BEENIE?!!!!!
NOTHING....JUST CONTROVERSY....THE REAL MONEY DEH A EUROPE....LOOK HOW MORGAN HERITAGE and JUNIOUR GONG f**k UP THE WORLD
THE FANS DOWN HERE ARE SO CONFUSE...THEY DONT EVEN KNOW WHATS GOOD MUSIC ANYMORE
AND THEN WHEN UNU READ THIS, UNU SAY, GAMEPUN A IDIOT, GAMEPUN A BIAS, GAMEPUN A DSS KARTEL, HIM A DEFEND BARBER BWOY, SOME A UNU CYAAN EVEN GIVE A LOGICAL REASON AS TO WHY UNU RATE AND HATE ARTISTS...IT PROVES TO ME THAT JAMAICA HAS A SERIOUS PROBLEM....THATS WHY POLITICS WILL ALWAYS DRIVE US DOWN AND TAKE CONTROL OF US
SO BIG UP TO THE LOYAL VETERAN FANS, DONT LISTEN TO THESE IDIOTS ON THE SITE
Bounty Career fading so fast it's all most invisible now. Plus Movado's career ended at sting. So the whole of the appliance need replacing...
Some man just start listen to music. How many time bounty tell dem stop call out him name inna song. How many time ove the last decade killa try sit back and watch ting happen. Memeber Sting 93 affa him kill beenie.
Member matterhone and some other selector make beenie and bounty mek dub plate fi dem and cuz d clash start back.
Member when 96 come back him did deh and nah want any clash wid any o dem. Member merciless, sizzla, vegas, lexxus, beenie, buju and a whole heap of DJ jump pon killa case and him done dem all wid "Art OF War".
Den pon stage fi sting 2002 him beg D artist dem stop mek him sing song bout dem. D warlod long time no want war anymore and iff unno check him just did want fi leave a legacy. Him try build it pon Kartel but him greedy and a Judas. walk over all mun weh help him. After Mavado buss big and bounty ave nuff confidence in D yute so him fi sit back and let him lead.
Me hate hear some noob talk bout D music and dem nah no nun bout it. Killa cya dun. Nuff mun try seh dat and everytime him feel like it him just come and murder a whole eap o DJ. Him na have nun fi prove cuh him ah D war DADS
Bounty Career fading so fast it's all most invisible now. Plus Movado's career ended at sting. So the whole of the appliance need replacing...
Some man just start listen to music. How many time bounty tell dem stop call out him name inna song. How many time ove the last decade killa try sit back and watch ting happen. Memeber Sting 93 affa him kill beenie.
Member matterhone and some other selector make beenie and bounty mek dub plate fi dem and cuz d clash start back.
Member when 96 come back him did deh and nah want any clash wid any o dem. Member merciless, sizzla, vegas, lexxus, beenie, buju and a whole heap of DJ jump pon killa case and him done dem all wid "Art OF War".
Den pon stage fi sting 2002 him beg D artist dem stop mek him sing song bout dem. D warlod long time no want war anymore and iff unno check him just did want fi leave a legacy. Him try build it pon Kartel but him greedy and a Judas. walk over all mun weh help him. After Mavado buss big and bounty ave nuff confidence in D yute so him fi sit back and let him lead.
Me hate hear some noob talk bout D music and dem nah no nun bout it. Killa cya dun. Nuff mun try seh dat and everytime him feel like it him just come and murder a whole eap o DJ. Him na have nun fi prove cuh him ah D war DADS
jah kno mafo, nuff a dem just start listen dancehall from 2002, the best days a dancehall afrom 89-98-----real dancehall music nuh mek again, while we deh ah jamaica, a kill of one another over kartel ad movado, africa and europe a eat food offa our culture....we fool yu f**k
Tru dem yute nah member D time deh. when buju buss wid boom bye bye and the whole place dun. Den him album Mr Mention change dancehall. Weh dem yute deh. Only mun from D yard know weh dem ting mean. Unno can learn all D patoi unnno want it not d same. Unno can do what unno want if u was not in D Caribbean in D 80's and early 90's unno just start kno wat danchall is. Cuh dat history deh vital. Dem fi know when killa say "gunshot ah buss like rat inna blender" Or down inna d ghetto. Or when kill did end super Cat wid "Long time me riding West".
Same time d mun warring beeni man, silercat, and a whole heap of DJ Dat was way tougher dan dem mun now. Wam to dem. uh. Tell dem Dancehall Pickney listen to all killa clash and listen to d mun who a clash him and check say d lyrics dem drop and him counteraction. Like when beenie come dong wicked with "Memories" and dun d place. and bounty drop "Suspense". Wicked counter and no mun never drop nun like dat yet. OR "Interview" lmao. d mun drop a whole 3 aldum of beh counteraction and still ave time fi drop the wickedest dagger tune of all time. "Cellular Phone"
alll me a say me start listen music inna 02 yes caz me a juvs ye bt killa, ninja,bennie, shabba, yellow man me ago alwaz rate caz dem pave di way fi artist like kartel and ryno and all di artist weh me rate and you rate now so a tru some man nuffie a diss dem bt if u pree how dancehall set plus di vibes killa a giv off u muss realize say him a bill and all soon retire bt di way tings set ppl a go alwaz wah mek money jus say killa nah go as hard as a vado or a kartel bt me ting him a jus bill till him ready fi cut BT game pun a real shit u chat a while ago and me notice it neva baiz dah time ere
BT ME FEEL VADO AGO AVE SOME EFFECT PON HIM CAREER FI RUN AFF STAGE AND WORSE IF HIM NUH ACCEPT BAC DI REMATCH............. BT GAWN DO UNNO TING GAWN SUPPORT UR ARTIST AS ME AGGO A SUPPORT MINE
KILL DEM ALL& DONE............"DOE RUN" -DOE RUN BARBER BOI-
Yute no disrespect,but most of wat ur saying is foolishness..I hav been listening dancehall frm buju and shabba dayz until beenie and bounty come tek ova,suh nuh bother feel seh a yuh alone kno music..
First of all bounty had never killed beenie in a clash and dat clash did end in a draw,cuz ppl did throw bottle..Suh nuh badda come wit that..Furthermore bounty is a badmind yute frm longtime is him fight out mercilless wen him did a rise wit d song whodini and a talk bout him defeat him wen nutten nuh guh suh,cuz merciless dun him a sting 2000 and miami..plus him fight out vegas,luxus etc..Y?Cuz dem did in d spotlight at d time..Out of all d artist bounty claim 2 kill only 1 him kill and dats luxus,but d others like cham,vegas,beenie,sizzla had been more sucessful than him recently..When last u hear bounty had a hitsong?
Pun and mafo,even though u might not like wat i'm saying,but titus had a point,even though he may not follow d music as we do..Bounty career is fading simple bcuz hes not pleasing his fans and i can tell u this frm a die hard fan and quote said,"Mi a lose ratings fi bounty cuz mi nah hear nutten frm him"...U c wat i'm saying?Bounty need 2 do some songs 2 get bak his fans,cuz they want 2 hear him and if him dont do dat him career is going 2 fade..Its just d truth..Its not a matter of fighting down kartel and vado,its a matter of pleasing his fans,cuz him dont hav nutten to prove...He had already made his name,vado and kartel dont make them name yet fully,so d only persons who can do d fighting is must them,cuz they r not in bounty's level.....
I APPLAUD GAMEPUN AND MAFO FOR THT PEACE I SERVED WELL TO EDUCATE THESE HURRY COME UP DANCEHALL LOVERS.........DEM A TALK BOUT KILLA DIS AND KILLA DAT DEM FI KNOW SEH KILLA A LIVE DI GHETTO DREAM AND HIM RICH AND HAPPY DI MAN SET IT DAT WE CAN GET ANOTHER GENERATION OF TALENTED ARTIS.......HIM GIVE WE VADO BUSY WAYNE MARSHALL KATEL ELE EINSTAN CHM AND PPL STILL SEE HIM ASS BEING BADMINDED........RIGHT NOW KILLA CAN DO 1 TUNE PER YEAR AND STILL COMMAND RESPECT WE KATEL NO VADO CAN DREAM OF AT THE MOMENT AND ANYTHING WEL HAPPEN KILLA WILL ALWAYS HAVE HIM PLACE INA DANCEHALL HISTORY AS THE MOST OUTSPOKEN MILITANT COURAGEOU UNDERSTAND ARTIS.....MI CAN FIND A MILLION ADJECTIVES FI DESCRIB HIM BUT MI NAH GO TEK DA PART DEH ......MI JUST AGO LEAVE IT FI SUM MAN REALLY LOOK INNA DEM SELF WEN DEM SAY ANYTHING NEGATIVE ABOUT KILLA..........SUH PPL UNNU DO DI MATHS
Yute i'm not sayin that bounty doesnt do good 4 dancehall innuh..Like wat him duh fi kartel,vado etc..,but d point i'm trying 2 get across is that bounty is no 'Grung Gad' as how him and unuh call him,cuz him duh a lot of great wrongs 2...Which it look like him paying darely 4 it now..and everything just a backfire on him now..U guyz quick 2 point other artist flaws,but u dont c yr artist own...Thats how most bounty fans operate..they r full of pride and they never c d bad that bounty does yet!U'll more likely here a beenie fan speak d truth...I'm surprised wen i heard a die hard bounty fan told me that he was losing ratings 4 bounty And wen unuh finish unnuh talk bout,seh unnuh falla d music frm longtime,yea..... unuh a falla it yes,but unnuh are all BIAS!...Yuh a talk bout mi a hurry come up,but look here..Mafo a talk bout remember wen matterhorn and other selecter used 2 want killa dub hard,but him neva talk bout wen killa in demand super d sound days?Plus who remember d sound clashes between killamanjaro and super d?1 was beenie and 1 was bounty..Jaro was 4 beenie and bounty 4 super d,plus bounty was stone love dj 2 and buju..,suh nuhbadda tink seh a unnuh alone kno bout music...
If it wasnt 4 bounty,merciless wud b a big artist now and u cant say a lie mi a tell...cuz merciless did really respect bounty and him idolise him and even though merciless had defeated him clashes all d time..him still caah get over bounty diss him..Meciless was 1 of d best lyrical artist, If not d best in that time...If it wasnt 4 bounty lexus wud still b there..Luckily 4 sizzla,beenie vegas and cham they had a strong foundation already,suh him caah fight dem down him even try it wit all buju!So u c y i'm calling him badmind?
Now ur talking about he can do 1 tune and still command respect,yea that might b tru,but wen last him mek a hit tune 4 his fans?U c ur going around d fact dat bounty is not doing well as a artist and u and pun talking about he is rich,so bounty just go into d biz for d cash?What about d love and respect 4 it?He called him self d warlord,but wen merciless want 2 clash him d other day on sting him dont waah do it..no wonder y d ppl dem boo him..lol Y him cudnt hold him own like wat beenie and ninja did at sting?U c it unnuh artist need fi step up,cuz him nuh suppose 2 get boo in them time yah r else him lose him fans and him career..Pun yuh a mi bredren but d truth is just d truth...
-- Edited by KILLAPRO at 20:02, 2009-01-02