Vybz Kartel has not denied being apart of the Lodge (aka freemasonery), well ..its a secret society so if you are not part of it you are not bound to secracy... so just read the line...nuh badda read between it ..it clear as broad day light... at 33 Degrees heat
Oh well.....If he really is......Why cant he get a VISA?........Cause those kind of people supposed to be very successful Right??????.....They never have down time everything just keep floawing right??????????????.....................LEAVE DI MAN AALONE......ADDI TEACHA MI SAY.............*u*k UNNU MADDA!!!!!!!!!!!!!
so look how much man inna lodge, di prime ministers and presidents of countries. when kartel say him nuh believe inna god him nah say nuttn different from di lecturers dem up a uwi or any university inna di world. is a simple subject name philosophy u have ur beliefs me have mine! teacha mi say same way an mi believe inna god!!!
yow mi cant believe say a su much P**y a support kartel f**kery jamaica change u f*k.any P**y join lodge bow out as a ghetto youth.Jah nu keep nuh secret (what was hidden from the wize and prudent shall be revealed to the babe and *u*kling) su klanzman an di res a di pusy dem wa a support the f**kery can gu suk unu ma good over evil gunshot fi unu nasty *lo**clat lodgeman f*k litle pitny and sacrifice dem fren and pitny dem SUK UNU MMMMMMMUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1