yeahim seh we need hearin aid and all now him nuh clarify wat him seh in the song
he did say he said body and not addi
finally in writing cuz my word wasnt good enuff cuz my bredrin own 876radio.com n dem ask aidonia bout d song n him seh him neva call d man name him seh he said "BODY" n NOT "addi" so mi glad it clear up cuz nuh body neva believe mi
mee positive sure mi a hear properly and mi slow dat down ten times and mi nuh hear nuh constanat sound at al for it to b "BODY" l
finally in writing cuz my word wasnt good enuff cuz my bredrin own 876radio.com n dem ask aidonia bout d song n him seh him neva call d man name him seh he said "BODY" n NOT "addi" so mi glad it clear up cuz nuh body neva believe mi
mee positive sure mi a hear properly and mi slow dat down ten times and mi nuh hear nuh constanat sound at al for it to b "BODY" l
I NEVER fail, i'm just SUCCESSFUL in finding out what doesn't work Freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed.