Topic: MaMa's Gifts

MaMa's Gifts

Three Jamaican sons left home, went out on their own and prospered.
Getting back together, they discussed the gifts they were able to give to
their elderly mother:
The first son said, 'Mi bill a big house wid land an gi mama.'
The second son said, 'Mi sen har a cris Benz wid a driver'
The third smiled and said, 'Mi beat di 2 a unnu. Yuh memba how Mama use to
love fi read har Bible? An yuh know seh she cyaan see too good. Mi sen har a
Church parrot dat recite di entire Bible. It tek di elders inna di church 15
years fi teach im. Im exclusive man. Mama jus ha-fi name di chapter an di
verse, an di parrot wi recite it.'

Soon thereafter, Mother sent out her letters of thanks:

'Milton,' she wrote one son, 'A weh duh yuh bwoy, a chupid yuh chupid suh.
Di house yuh bill too big. A mi one live inna one room, but mi always ha fi a
clean di whole house.'

'Winston,' she wrote to another, 'Yuh a eediat, yuh dun know mi too old fi
travel. Mi always inna di yard, suh mi nuh use di Mercedes an di driver im
too dyam facey!'

'Dearest Delroy,' she wrote to her third son, 'you have the good sense fi
know what your mother likes. The chicken was delicious

MAD THING MAMA EAT DI PARROT

MUSIC IS A MISSION NOT A COMPETITION
NICK D QUICK
lmaolmaolmaolmaolmaolmao
AT LEAST SHE HAVE A PART OF THE BIBLE

lollollollollollol

lolll

STALEEEEEEEEEEEEEEEEE is this post a four weeks bread

REMEMBER TO COMMENT AND SAY THANKS.

MAKE MONEY ONLINE ---------------------> http://adf.ly/?id=924399

**{$$>> MZ SwagGer DagGer <<$$}**
LOL LOL lol mama eat d parrot boi .... lol

You shouldn't throw stones if you live in a glass house, And if You got a glass jaw you should watch your mouth ... Cuz I'll break your face!!!

I Don't Mean A Magazine when i say I Gave her Cat-a-log 
I Gave Her Cat a Dog .. Ruff RuFf Baby!!!!!!!!!