hah mi in dat but my yute change d name dat nah right zeen...cuh me ah no Kartel aka bleecha. no saaah...Aidonia a good yute but from him say him ah Maggie d bleecha biggest daughter dat no mek it zeen.
buh mi inna dat time place...me deh. As a matter of fact me woulda radder it was a head to head clashing ting eenur den de champion is D last man standing cuh true say nuff man can write few line but not all mun can go 3 round vs in a clash zeen. and dat deh is fi the lyricist only
wud luv to see this....unno shout up warhawk deh n mzja artist
hah mi in dat but my yute change d name dat nah right zeen...cuh me ah no Kartel aka bleecha. no saaah...Aidonia a good yute but from him say him ah Maggie d bleecha biggest daughter dat no mek it zeen.
buh mi inna dat time place...me deh. As a matter of fact me woulda radder it was a head to head clashing ting eenur den de champion is D last man standing cuh true say nuff man can write few line but not all mun can go 3 round vs in a clash zeen. and dat deh is fi the lyricist only
kartel ah bad DJ but I leave you to the wrath of DK ::
-- Edited by MZJA at 23:35, 2008-12-03
MZJA dat u say...Ah who dat DK...Any time yute any day...Mek anyone o dem throw chat mek rise AK....bullet ride D banana clip, mek head flip, twist lip, kiss teet, no P**y can clash me no day...Tru me diss ur pink face bleching DJ...Mek u pop out ur bat like a play we wah play...buh me lyrics so sick when it hit your DK.....Him gwan run leff MZJA like superman in Special olympic relay. :)))