Topic: GAMEPUN leaving the zone for good

GAMEPUN leaving the zone for good

ive been on the zone for awhile, ive had few friends and most enemies...ive given alot to the site...but yet still im bieng disrespected...for posting already...id ont feel welcomed here...honestly....im not the type to complain.....but i think enough s enough....i wll ask admin...to delete my account and if possible all my post....

sorry for the inconvenience zone....im out

ok lata...

di ting not even did serius
pity

**"The Prince"**
jah knw gamepun, iof a suh it a guh, bless up yoo

not that serious....

l_9c48aa680761423c864e232d68f40f75.jpg

so y mek a post bout it if u a cut, CUT *lo**clot

owadkelly wrote:

yuh nuh ez.... mi nah seh nuttin still

lots of ppl have been disrespectedon dis site...wat is wrong wid u...is jus internet is not even like u kno nebody on di site personally kmt

**"The Prince"**
lol @ owad

U Dont need to Ask Admin Gamepun go to Profile>Edit Profile> u will see Delete account at the bottom press it and type ur password or just press this link below below.gif  http://mediazoneja.com/forum.spark?forumID=101645&p=37&forumUserID=771001

owadkelly wrote:

A foolishness unnuh a keep up still,d man hav a right 2 talk,dont desrespect d man yow...lc

i nah dis nuh boddi mi jus nuh c y dis post is necessary as if we spose to beg him fi stay....ppl have tried dis b4

MZ Galist

and any u other zoners that wanna delete ur account just go to this link http://mediazoneja.com/forum.spark?forumID=101645&p=20&memberID=ID_NUM just replace "ID_NUM" wit ur actual id number and follow the steps abouve thanks

knuwhat really a gwane???

Where dis come from now???????????

owadkelly wrote:

i nah dis nuh boddi mi jus nuh c y dis post is necessary as if we spose to beg him fi stay....ppl have tried dis b4

Mi understand y him do this still,cuz d man hav his frens r persons who appreciate him on  d site,so out a respect,him a tell dem seh him a leave..and datz not nice cuz d man do a lot 4 d site still.so mi caah support nobody who a diss d man...

No need to do dat mista Game but mi respect ur desicion... Bless

24zbuwp.jpg

8xvjoz.jpg

Equal Rights & Justice 4 all

???

The Doc
"Capo Di Tutti Capi"
My yute nuh feel nuh way dawgs a suh di P**y dem badmind and nah nuh mannaz, mi understand weh yah seh, yah mek post and nobody nah respect di thing,

And maybe di man just a voice him thoughts, so what!!

its a fcuking forum that you can post whatever you want, so he did what he wanted.

Plain and Fcuking Simple.

There are 10 types of people in the world.
Those who know Binary, and those who don't.

shame on you Owad lc you a fuqqin moderator and u acting this way... lclc

Gamepun nuh watch di bad mind people yuh kno.... if yuh repost sumptin jus drop a moderator the link and ask dem to delete it for you.... also do a search before you post a new topic.

Anyways no one can make u stay here if u dont want that but you can still be a member but stay in silent mode like alot of members do