Topic: Kartel reveals life story(part 2)

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by

RE: Kartel reveals life story(part 2)

no boy

D man seh him read everything and i mean everything..lol

-- Edited by KILLAPRO at 12:17, 2008-12-01

Jigga876 wrote:

KILLAPRO wrote:

KH: Lyrically is there anyone you consider to be as good as you?

VK: "Blak Ryno (laughs)."

(Kartel's latest prodigy)

Not sure i'm agreeing with him right here,but datz his opinion still...

-- Edited by KILLAPRO at 11:52, 2008-12-01

di man a hype up ryno career...unno nuh ovastand business...ryno nuh half sick wid lyrics llike donia, not even faggie nuh lyrical like donia dem jus have more flow

Yea mi no seh a dat still,cuz ryno is no where aidonia,when it comes 2 lyrics,but in terms of aidonia and kartel,yuh deh pon yuh own wit dat still,mi naah mek nuh comment yet,cuz d 2 man dem bad like wow...

kichan wrote:

firespeng002 wrote:

radkin wrote:

linko wrote:

VADO AGO MURDA U

check di history yute, a lyrics win war and vado nuh have lyrics like addi even beenie as a veteran in di business see dat.
What vado do have though is punchine and i think he would use that to his advantage. all in all in would be a very interesting clash to see punchline going up against lyrics.
but i still have to say kartel would tek it if dem clash.

yute vado not cuming alone cuz kartel will definitely cum alone...kartel is a coward,flex and assailant and dem man go finish daman off cuz mate eh have bad lyrics like dem man,all mate can do is take shate bout gun long from weh to weh...mate in a fantasy world

su

fool how kartel a go alone wa happen to rhyno javinchi and d rest a man dem fool

lol kartel nuh need no one help fi kill man pon stage. di man is a lyrical genious. him will done dem like how merciless did done di place at sting 2000

iqk6l2.jpg

kmft @ Kartel...lc

VK: "Vybz Kartel nuh beg fren."
VK: "Vybz Kartel is undefeatable."

VK: "I only greet females."
"Every day, every second, every minute. Mi read everything and believe me, mi mean everything."

my father has spoken BUIL! DI DADS SEH BUIL!!

MZ STINGERKILLER
the truth must b told

VK: "Vybz Kartel nuh beg fren.".....U A TALK LIKE DI MAN DEM WANT U FRIENDSHIP AGAIN
VK: "Vybz Kartel is undefeatable."......U GOT DAT RIGHT, UR UNDEFEATABLE 4 NOW COZ WE ALL KNOW BOUT U & DI DEVIL CONNECTION

VK: "I only greet females." .....RUNNING FROM DI QUESTION WITH U LAME JOKES...TRY COMEDY STAND UP, U'LL HAVE A BETTER CHANCE THERE

addi di boss

KH: Lyrically is there anyone you consider to be as good as you?

VK: "Blak Ryno (laughs)."

LMAO some man dem too big fi dem shoe...But when u left jerk turky a plaza and now u a big time Judas Star wa u tink...

Alliiiiaaaaannce!!!!!

***HOTT-HEAD RELIGION***
di teacha

we no business whe some bwoy ah think bout di techa.... ah my artist from long time since "gal clown" ... an me say Kartel to the universe... check it.. whe do some hurry come...

kichan wrote:

firespeng002 wrote:

radkin wrote:

linko wrote:

VADO AGO MURDA U

check di history yute, a lyrics win war and vado nuh have lyrics like addi even beenie as a veteran in di business see dat.
What vado do have though is punchine and i think he would use that to his advantage. all in all in would be a very interesting clash to see punchline going up against lyrics.
but i still have to say kartel would tek it if dem clash.

yute vado not cuming alone cuz kartel will definitely cum alone...kartel is a coward,flex and assailant and dem man go finish daman off cuz mate eh have bad lyrics like dem man,all mate can do is take shate bout gun long from weh to weh...mate in a fantasy world

su

fool how kartel a go alone wa happen to rhyno javinchi and d rest a man dem fool

type error yute...my keyboard does freak out..but how u fi fire mi name

understand ur lickle b*tty mouthds