Topic: How do you get over somebody that you have truly love?

«First  <  1 2 3 4 5  >  Last»  | Page of 5  sorted by

RE: How do you get over somebody that you have truly love?

scuppo wrote:

Dj Omari wrote:

MY YOUTH SIMPLE.....START GO OUT MORE OFTEN....TO LOOOOK GIRLS.....JUST START LOOK LOOK LOOK LOOK GIRLS...EVERY GILR YOU SEE... JUST SAY SOMETHING....ANY THING TO MAKE THEM REPLY TO YOU....AND BILL UP A CONVO...AND ALWAYS TRY TO BE VERY NICE BUT NOT TOOO NICE....AND PU$$Y WILL RUN FASS....AND FCUK ALLL THE GIRLS U CAN....JUST FCUK,FCUK,FCUK....WHOLE HEEP A GIRLS....AND TRUST ME...A GIRL HURTING U GONNA BE NUTTIN...CAUSE YOU KNOW SEH A NEXT GIRL....AGO COME LINK U LATER..OR SHE DEH PON HER WAY..... OH AND USE YUH CONDOM...NEVER YOU LEF DAT

and if di p ussy nuh run guh home get some lotion or vaseline, whateva u prefer and just wank away

lmao @ wank away!!!! dat way u wont have a broken heart, but probably a sore hand!yearightmuub****dancing rasta

Scuppo...yu jus deh pan di baccfist argument yow...all fi yu right hand suppose to powerful nuh raas roro

lyndo bwoy wrote:

scuppo wrote:

Dj Omari wrote:

MY YOUTH SIMPLE.....START GO OUT MORE OFTEN....TO LOOOOK GIRLS.....JUST START LOOK LOOK LOOK LOOK GIRLS...EVERY GILR YOU SEE... JUST SAY SOMETHING....ANY THING TO MAKE THEM REPLY TO YOU....AND BILL UP A CONVO...AND ALWAYS TRY TO BE VERY NICE BUT NOT TOOO NICE....AND PU$$Y WILL RUN FASS....AND FCUK ALLL THE GIRLS U CAN....JUST FCUK,FCUK,FCUK....WHOLE HEEP A GIRLS....AND TRUST ME...A GIRL HURTING U GONNA BE NUTTIN...CAUSE YOU KNOW SEH A NEXT GIRL....AGO COME LINK U LATER..OR SHE DEH PON HER WAY..... OH AND USE YUH CONDOM...NEVER YOU LEF DAT

and if di p ussy nuh run guh home get some lotion or vaseline, whateva u prefer and just wank away

experience man talking ro

guh ez nuh co-worker

Shottess wrote:

Scuppo...yu jus deh pan di baccfist argument yow...all fi yu right hand suppose to powerful nuh raas roro

mi have a grip deh, any girl mi hold wid mi c**k hand caan get wey

***DK*** wrote:

scuppo wrote:

Dj Omari wrote:

lmao @ wank away!!!! dat way u wont have a broken heart, but probably a sore hand!yearightmuub****dancing rasta

rorororo him might breed him hand

lyndo bwoy wrote:

***DK*** wrote:

scuppo wrote:

Dj Omari wrote:

rorororo him might breed him hand

no co-worker afta hann caan breed..lol

mi waan know how yu get dat deh baby deh inna yu siggy scuppy and a bear baccfist yu a pree...

-- Edited by Shottess at 02:29, 2008-11-27

him bacc n bruk n finga!!!!!
or simply.....TURKEY BASTERRRRRR!!!!!

Shottess wrote:

mi waan know how yu get dat deh baby deh inna yu siggy scuppy and a bear baccfist yu a pree...

adopt...him jus tell di docs find a baby who nearly look like him

Shottess wrote:

lola wonder weh dem woulda duh if dem lose dem hands...lol

Shottess wrote:

gad kno star...lol..get a fucc frenn killa

scuppo wrote:

Shottess wrote:

rorororonow u talkin...mi co-worker back to him senses

KILLAPRO wrote:

Dj Omari wrote:

My yute innuh get mi wrong yuh nuh... not that i dont hav d confidence fi get a girl,u can all d girl dem,but there is one thats blow yr mind once in a while,no matter a big playa u b u zimmi..

yearightyearightyearightyearightyearight  A WONDER IF U GET THE POINT I AM SAYING.......WAIT DEH LET ME GIVE U PLAIN......FROM U START FCUK.....WHOLE HEEP A GIRL...MEANING YOU AFI A HIDE FROM PU$$Y....YOU HAVE ALLL 2-3 GILR A...COME LINK YOU..SAME DAY....U AFI A CANCLE THEM VIST...IN NOOO TIME U WILL 4 GET ABOUT..THAT GAL WEH A DRIVE U CRAZY...YO...JUST TRY IT...

THERE ARE TIMES WHEN SHE GONNA FLASH IN UR MIND YES.....BUT.....NOT LIKE B4....WHEN SHE USE TO MEK U FRET....AND CRY...AND DEM TING DEH......

lyndo bwoy wrote:

Shottess wrote:

u c u lyndo?  lol

scuppo wrote:

lyndo bwoy wrote:

Shottess wrote:

u c u lyndo?  lol

lol nuh seh nutt'n co-worker MZ a our zone

Shottess wrote:

Omari that sound like an easy road to AIDS or Mono...lc

thats why I told him not to leav his condoms

Dj Omari wrote:

KILLAPRO wrote:

Dj Omari wrote:

My yute innuh get mi wrong yuh nuh... not that i dont hav d confidence fi get a girl,u can all d girl dem,but there is one thats blow yr mind once in a while,no matter a big playa u b u zimmi..

yearightyearightyearightyearightyearight  A WONDER IF U GET THE POINT I AM SAYING.......WAIT DEH LET ME GIVE U PLAIN......FROM U START FCUK.....WHOLE HEEP A GIRL...MEANING YOU AFI A HIDE FROM PU$$Y....YOU HAVE ALLL 2-3 GILR A...COME LINK YOU..SAME DAY....U AFI A CANCLE THEM VIST...IN NOOO TIME U WILL 4 GET ABOUT..THAT GAL WEH A DRIVE U CRAZY...YO...JUST TRY IT...

THERE ARE TIMES WHEN SHE GONNA FLASH IN UR MIND YES.....BUT.....NOT LIKE B4....WHEN SHE USE TO MEK U FRET....AND CRY...AND DEM TING DEH......

Boi bredren..trust mi use 2 deal wit alot of girls b4,but dat drains out all ma energy,mek caah guh work sometime u zimmi..

KILLAPRO wrote:

Dj Omari wrote:

KILLAPRO wrote:

Dj Omari wrote:

Boi bredren..trust mi use 2 deal wit alot of girls b4,but dat drains out all ma energy,mek caah guh work sometime u zimmi..

hving more than one "rightid" woman tek nuff money

scuppo wrote:

Shottess wrote:

lol...my yute fucc fren a d least its all about getting a girl weh can carr 2 yuh madda yuh seet...

KILLAPRO wrote:

scuppo wrote:

Shottess wrote:

lol...my yute fucc fren a d least its all about getting a girl weh can carr 2 yuh madda yuh seet...

camp out at UWI, UTECH or a bank and look one a dem homan deh

«First  <  1 2 3 4 5  >  Last»  | Page of 5  sorted by