oh my lord in heaven jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi nuh kno wat to say lord in heaven natz yuh name miss propa from today!!!!!!!! naaaaaaaaaaah sah wwwwwwwwwoooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwww u loook good babes mi nah lie not even good, great to ra** nooo sah u a happen loool mi cant stop type loool coz me a look pon u and a type at the same time but my wordddddddddddddddddddddd!!!!!!!! watever u a good natz keeeeeeep doing and i think u should let the world know ur secret looool
Real Talk, Are you a part time model? These are some good quality modeling photos you took.... Lol if not I recommend u give King Magazine a call, Remind me of Mya...
Outstanding Pics!!! Natz
Now, time for me to be a dog... --------------------------------------------------- b*m*oclaught Natzzz Backas:
Wine Pon di edge ... More
Now, time for me to be a dog... --------------------------------------------------- b*m*oclaught Natzzz Backas:
Wine Pon di edge ... More
king magazine i dont thing you can just call them like that... lmao
oh lordie lordie who seh natz fi be mediazone background pic say raaaaaaaaae loooool just kiddin but mi cant stop look pon it!!!! i think i am in love to rawtid loooool but im a gangsta and gangstas aint suppose to fall in love that means natz ur the one loool loooooooooooool looooooooooool
Jesus have mercy pan mi eyes........................... look pan dat and a man reallly go look pan a next man loook pan naz , loook pan cutenesss and beauty look pan the pretty titty demm, jesus chrissstt today ma eyes have sinned but fi a good reason nazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz mi waa hold da body yuh seeeeee as a matta a fact 50 50 caa miss mi next month mi affi shake yo hand and get a hug mek yuh brace mi wid dem pretty titty dehhhhhhhhhhhh.
*la*hooooooooddddddddddddclaaaaaaaaaaaaat naz, a so u a gwaan babes u proper 15 outta 10, damn im speechlessss babes no sah wat a girl have so much shape, ur man mus glad fi have a girl like u no true babes?